Дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков” – Казанлък зове за обединение на партии и институции срещу заплахата

Спасението на България и на българския народ минава през обединение и единодействие в името на страната ни и защита на българския интерес. А това зависи от всяка една политическа партия – на власт или в опозиция, пишат от дискусионния клуб

Писмото е адресирано до: Председателя на Народното събрание, Министър председателя на Република България, Президента на република България, ПП ГЕРБ, ПП БСП, ПП ДПС, ПП Воля
Ето и текста:
Уважаеми госпожи и господа управляващи,
Уважаеми политици от всички български партии,
В следствие на избухналата световна пандемия от COVID-19 в началото на тази година, българският народ за пореден път в своята история е изправен пред здравна, икономическа и социална катастрофа!
Този път общата заплаха над света и над българското общество не ни обединява като народ, а ни разделя. Този път обществото ни е разделено на вярващи и невярващи в пандемията от коронавирус, за и против маските, за и против налагането на по-строги мерки. И за съжаление резултатите от това разделение се измерват със загубата на човешки животи.
Уважаеми управляващи,
Уважаеми политици,
Ние членовете на дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков“ – град Казанлък Ви апелираме всички да се обедините зад спасяването на българския народ, за извеждането на България от това критично състояние.
Спасението на България и на българския народ минава през обединение и единодействие в името на страната ни и защита на българския интерес. А това зависи от всяка една политическа партия – на власт или в опозиция.
Търсенето на политически дивидент, в момент като този, е равносилно на подписване на животозастрашаваща присъда на българските граждани.
Българският народ е оцелявал през вековете – под робство, във воини и национални катастрофи, когато е бил заедно и когато е бил сплотен!
Не разделяйте и не противопоставяйте народа!
А заедно нека бъдем неговия герой, който го обединява и извежда здрав и силен от предизвикателството – COVID-19.
Уважаеми българи,
Ние членовете на дискусионен клуб „Георги Кирков“ Ви апелираме – да се доверим на специалистите и призовава за спазване на всички противоепидемични мерки посочени от тях. Мерки, които виждаме че дават добри резултати по света в тази критична ситуация.
Само заедно и единни можем да преодолеем заплахата изправила се пред нас!


image0 (9K)