Динко патриотът слуша сръбска музика във Фермата…

Станалият известен като “ловец на бежанци” Динко Вълев от Ямбол става участник във „Фермата” по бТВ. Той ще живее няколко дни наравно с останалите фермери, но като гост няма да подлежи на избиране за ратай, фермер на седмицата или дуелист.

Предстои Юлияна да избере къде да спи – в богатата или бедната къща. Ямболията влиза в шоуто по собствено желание и няма да вземе хонорар. „Патриот съм, бих умрял за България. Нападнат ли България, ще хвърчат глави. Ще направя всичко възможно да остана в историята. Само Господ може да ме спре“, разказва той във визитката си.

Според водещия Андрей, Динко се е превърнал в социален феномен.“Някои българи го смятат за герой, защото не усещат защита от държавата. Другите го смятат за несериозен, за клоун. Но неговото влизане ще помогне на всички нас да отговорим на много въпроси, които си задаваме от деца – как да се обича страната, легенда ли е, че сме гостоприемни и толерантни. Колко толерантни трябва да сме и дали изобщо трябва да сме. Надявам се, че с неговото присъствие ще помогнем да се затвори темата. Не е важен той, важни сме ние. Ако Динко ни помогне да си отговорим на малка част от въпросите, зрителите ще могат да си отговорят на въпроса кой е техният фаворит”, обяснява Андрей.

Още в първата вечер от престоя си във фермата Динко успява да се сближи с всички, като прави купон със сръбска музика, за която специално е помолил продуцентите. Вече на градус, участниците са превъзбудени от появата на ново лице сред тях. Мария го разпитва на колко години е, с Михо се хващат на бас за пари, а Динко дори предлага на групата да напуснат пределите на фермата. Андрей коментира избора на сръбска музика, като нелогичен и влиза в спор с Иван за това дали сърбите са колили българи и редно ли е един истински патриот, който не изпуска и пиле да прехвръкне от границата, да слуша сръбска музика.


image0 (9K)