Димитър Рачков се е подложил на естетична процедура за разкрасяване

Димитър Рачков си е присадил коса. Той е броил за естетичната процедура около 30 000 лева.

Суетният актьор обаче не искал някой да узнае, че и той е станал подвластен на новата мода сред мъжете – да си присаждат коса, за да прикриват олесяващото си теме. Комикът се подмладил още преди 5 години в разгара на любовната си връзка с Мария Игнатова, твърдят източници на изданието „Уикенд“.

След процедурата на Рачков дори не му се налагало да си боядисва косата, както правел колегата му от „Господари на ефира“ – Васил Василев-Зуека.

Блясъкът на прическата на Рачков идва просто от гела, който използва преди сценичните си изяви, твърдят стилисти. След модерните процедури по присаждане на коса – вече не е нужно да си вапцваш космите, когато остаряваш. Няколко години те растат в цвета, в който са присадени.

Бургазлията използвал факта, че преди 5 години – като водещ на „Като две капки вода“, заедно със Зуека бяха обръснали главите си, в името на високия рейтинг на шоуто. Още тогава Рачков бил започнал да оплешивява и това удряло по високото му самочувствие.

Поради това малко след края на имитаторското предаване водещият си имплантирал косми на главата. Той се доверил на чуждестранна клиника и на супер модерна и скъпа процедура, която дава бързи резултати, без да се налага дълго чакане на ефекта. За да бъде запазено всичко в тайна, популярният актьор пътувал до чужбина, тъй като знаел, че у нас няма как да не го разпознаят.


image0 (9K)