Димитър Желязков-Очите е в Истанбул, спасяват живота му

Димитър Желязков-Очите е настанен за лечение в клиника в Истанбул. Това се е наложило поради влошаване на състоянието на лидера на групировка, пише flagman.bg.

Желязков беше прострелян с пет куршума при престрелка на 8 юни в Слънчев бряг. Здравословното му състояние се подобри след лечение в болница в София, но през почивните дни отново се е влошило. В събота срещу неделя, както и вчера, близките му са викали линейка на Спешна помощ. Той обаче е отказал да бъде настанен в болница в Бургас.

Източник на flagman.bg е съобщил, че снощи в 20 часа пред балнеосанаториума в Поморие, в който е бил настанен Желязков, пристигнала лимузина „Мерцедес“. Очите бил свален с инвалидна количка и поставен в полулегнало положение в автомобила. Скъпата кола била придружавана от два джипа с най-верните хора на боса. Кортежът поел към границата с Турция. Около 1 часа след полунощ той е бил настанен в клиника в Истанбул. Лекарите там се борят да стабилизират състоянието на Димитър Желязков-Очите и да спасят живота му, пише flagman.bg.

flagman.bg

 

 


image0 (9K)