Димитър Димитров: Чувстваше се несигурност в нашите защитници

Наставникът на Берое Димитър Димитров сподели първите си впечатления след зрелищното равенство 3:3 срещу Ботев в Пловдив.

„Чувствата са смесени. Едно отлично начало. Контролихме мача през по-голямата част. Един невероятен фаул на Тошко Неделев при 2:1. Ненужно нарушение. Топката отиваше към вратаря. Това не бе нашият отбор. Не приличаше на себе си през втората част“, започна той.

„В тези моменти показахме характер. Съжалаявам, че не го показахме в началото на второто полувреме. Тогава нашият отбор се луташе от едната крайност в другата. Един гол показа огромно напрежение в нашите редици. Чувствах несигурност в нашите защитници. Последните 7-8 минути от първото полувреме имаше този проблем в нашия състав. На полувремето казах, че мачът не е свършил. Когато не се опариш, не можеш да разбереш причините за случилото се. Пред очите ми е третият гол. Трима защитници изгубиха елементарна топка на тъча. Разликата ще е съвсем различна, ако Тошко Неделев не е в техния отбор“, продължи специалистът.

„Тези индивидуални неточности дойдоха от уникалните изпълнения на Тошко Неделев. Недоволен съм от поведението на нашия отбор през второто полувреме. Нямахме лидерите“, разочарован е Димитров.

„Срещу ЦСКА заслужавахме повече победата. Днес, ако не бяхме допуснали тези грешки, може би щяхме да спечелим, но можехме и да загубим. Явно така е трябвало да стане, защото показахме слабости през второто полувреме. Това трябва да ни бъде като поука. Да си извлечем нужните изводи за мача“, завърши треньорът.


image0 (9K)