Димитър Димитров: Още от петата секунда разбрах че съдийството е поръчково

Наставникът на Берое Димитър Димитров изрази разочарование от пропуснатата победа срещу Левски. Двата тима завършиха 1:1 в срещата от 18-ия кръг на efbet Лига, след като Мартин Камбуров вкара своя 21-и гол срещу столичани. Специалистът беше изключително недоволен от рефера Петък Костадинов.

„Не съм доволен от резултата. Ако има отбор, който трябва повече да съжалява за това равенство, е нашият. Не успяхме да победим, тъй като не успяхме да си реализираме нашите възможности и най-вече заради грубата грешка на нашия централен защитник при изравнителния гол.

Не смятам, че Левски са имали някакви голови положения през целия мач. Дали имам претенции срещу съдията? Еми, как мислите? Видяхте ли в петата минута, когато излизахме на голово положение, а той видя някакъв фаул, който беше само в неговата глава. Само и само да спре головата атака. И още 1000 други неща мога да кажа. Пак казвам, че не исках да коментирам съдийството в днешния мач, но то беше изключително некоректно. Не знам на какво се дължи, но беше нечестно и некоректно. За първи път след завръщането ми реагирам така, тъй като от третата секунда видях, че съдийството е поръчково. На мен не ми е много трудно да разбера кога съдийството е поръчково.

Още в първата минута чист жълт картон на Горанов вляво не го дава, след което ще има втори. Спира голова атака на Конте. Фаулове за нас, той вместо да даде авантаж, той ги спира, за да си спре играта. Мога да кажа още много неща. Условно казано се вижда в третата секунда, но като видиш първите минути отсъжданията, ти става ясно.

Щом не съм направил смени, явно има причина. Вижте, че нямам нито един офанзивен играч на пейката. Имаме проблеми в това отношения играят само 11 човека постоянно.

Имахме възможности през втората част. Педро чиста голова позиция не стреля, а подава. Сбъркани последните подавания и елементарната грешка в нашата защита при гола наклониха везните. Това равенство не е добре за двата тима. Това го има във футбола. Ще се борим докрай за шестото място. През паузата ще се опитаме да засилим тима. Имаме нужда да подсилим състава на няколко позиции. Няма да коментирам колко играчи, но се надявам да ги вземем. С Вандерсон се разделихме, тъй като имаше много травми. Той от контузия в контузия влизаше, а сега искаше и да ходи на операция. Няма да освобождаваме друг играч, тъй като нямаме никакви. Не съм направил смяна, след като нямаме офанзивни играчи. Същите футболисти ще играят и с ЦСКА 1948. Иначе трябва аз да влизам“, сподели с усмивка Херо.


image0 (9K)