Димитър Димитров: Моята цел е Лига Европа

Треньорът на Берое Димитър Димитров говори след победата на тима му над Славия с 2:0 в София.
„Още сме далеч от истината. Имаме нужда от повече постоянство, за да говорим за някаква класа. Да, показваме добри игри, но ти трябва още малко, за да постигнем това постоянство, за което говоря. Закономерна победа на фона на играта. Дори пропуснахме по-чистите си положения, а противника сам си отбеляза гол. Заслужена победа“, заяви Димитров

„Няма как да не съм доволен, но показваме още малко резерви в нашия потенциал. Длъжни сме да постигнем тавана си. Пропуски виждам в организацията на защитата и подценяване на някои ситуации. В дребните детайли. Не трябва да подценяваме нито един елемент, защото от това се получават проблемите. Много е силно да говорим за титла. Смятам, че Берое като потенциал стои над всички други. Ръководството не ни е поставило цел, но моята е да спечелим място за Лига Европа. Дали ще успеем, бъдещето ще покаже“, добави още той.

„При всички положения ще ни окаже влияние контузията на Конте. Отсъствието на основни футболисти ще е проблем. Без подготовка започнахме да играем мачовете си, но ще трябва да се справим. Имаме футболисти, които чакат шанса си и имат своите качества. До зимата няма да търсим други варианти за селекция. Освен качествена игра, искам да виждам и победи“, каза Херо.


image0 (9K)