Димитър Главчев: Изказванията на Валери Симеонов не са приемливи, но той така си говори

„Междуличностните отношения не трябва и за момента не се пренасят към управлението“, каза бившият председател на Народното събрание

ГЕРБ седи на стабилни позиции от много години, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 бившият председател на Народното събрание от ГЕРБ Димитър Главчев.

Ние имаме коалиционно споразумение, на базата на което се извършва управлението. Управлението постига одобрение или неодобрение в резултат на своите действия. . Изказванията на Валери Симеонов не са приемливи, но той така си говориВсеки човек е различен, но това не означава, че подкрепям думите му. Езикът на политиците трябва да е по-обран. В коалицията като такава има стабилни отношения. Има индивидуални отношения в малката коалиция, но те са лични и трябва сами да ги изчистят. Тези конфликти няма да се пренесат в голямата коалиция, каза още той.

[ad id=“225664″]

Съмнявам се някой да напусне коалицията. Междуличностните отношения не трябва и за момента не се пренасят към управлението. Няма кой да се чувства комфортно при протест, но това са правилата на демокрацията – който не е доволен, е свободен да прави такъв. Право на всеки е да има своите искания. БСП ще се присъедини, защото тяхна работа е да искат сваляне на правителството, категоричен беше Главчев по повод предстоящия протест на майките на деца с увреждания

Не очаквайте от мен да кажа, че българското здравеопазване е зле. След като се направи опит за обществена дискусия и веднага имаше вот на недоверие. Той е несъстоятелен и абсурден. Опитваш се нещо да правиш и предизвикваш дебат и БСП искат вот на недоверие, отсече бившият председател на Народното събрание.


image0 (9K)