Димитър Бербатов си намери отбор?

 

Димитър Бербатов е на път да се завърне в Лига 1, твърди planetemercato.fr, цитиран от btv. Бившият нападател на „Монако“ е близо до договор с елитния „Монпелие“, като според френското издание 36-годишният българин, който е свободен агент от миналото лято, ще получава по 3 млн. евро на сезон.

[ad id=“218001″]

Смята се, че опитът и класата на бившия играч на „Манчестър Юнайтед“ ще помогне на „Монпелие“ да подобри представянето си в първенството. През миналата кампания тимът завърши на 15-о място в Лига 1, с едва 39 спечелени точки в 38 мача.

[ad id=“218001″]

Бившият капитан на националния ни отбор познава добре френското първенство. През 2014 г. той напусна „Фулъм“ в посока „Монако“, където прекара един сезон преди да облече екипа на гръцкия ПАОК. Той изигра 38 мача за „монегаските“, в които отбеляза 13 гола.

[ad id=“218001″]

Тимът от Индийската супер лига Бенгалуру ФК има интерес към българския нападател Димитър Бербатов, съобщават медиите във втората най-многолюдна страна в света. Информационните издания в страната смятат, че Бербатов е трансферна цел на шампиона за 2015 година, след като на официалните акаунти на Бенгалуру в социалните мрежи се появи българският флаг.

Бербатов не е за пръв път обект на интерес от страна на тимове от Индия. По-рано в кариерата му се говороше за интерес от страна на Делхи Динамос и Атлетико Калкута, но до трансфер така и не се стигна.

 


image0 (9K)