Диляна: Простих на Асен, че ме заряза бременна!

Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след раждането на сина й Борил. В продължение на 5 години Асен Блатечки се луташе между майката на 18-годишната си щерка – режисьорката Катерина Горанова, и Диляна. Това доста травмирало хубавицата

Звездата от „Стъклен дом” и „Фамилията” се залюби с изкусителната брюнетка преди 6 години, пренесе се при нея, забремени я и малко преди да роди, я изостави, за да се върне при 47-годишната Катерина. Според запознати плейбоят направил пътека до дома на Горанова да го приеме обратно най-вече заради дъщеря им, която преживявала раздялата на родителите си много тежко.

Освен това Асен проявил и човещина заради тъщата си Пламена, която страдала от рак. За съжаление тъщата на Асен починала, но актьорът изпитвал сериозна вина за болестта й. Блатечки се опасявал, че вероятно стресът около раздялата му с Катерина е отключил тежкото заболяване на майка й. Съпругата преглътнала гордостта си и приела обратно неверника. Сдобряването им бе скрепено с работата по общия им филм „Бензин”, на който и двамата бяха режисьори. Мачото обаче продължаваше да се грижи и за сина си Борил, а папараци неведнъж документираха разходките му с второто му семейство. Прелъстената и изоставена Диляна не пропускаше да публикува снимки в социалните мрежи с любимите си мъже, както и някое селфи, на което тримата са усмихнати. Факт е, че шавливият актьор не пропусна нито един рожден ден на Борил докато живееше с другото си семейство. След дълго жонглиране между двете жени, накрая Асен акостира при синеокият модел и сина им.

„Притеснявах се, че хората ме гледат като някаква грешница, която е посегнала на чуждия мъж. Просто се изморих да се притеснявам, да не се чувствам добре и започнах да променям вътрешната си нагласа. И нещата постепенно се наместват. Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и с лошите моменти. В момента с него сме заедно. Аз не съжалявам за нищо! Не съжалявам за решенията си, дори за това, което е трябвало аз да изпитам и да изтърпя. Това са нещата от живота и на всеки се случват. Просто при мен повече го обсъждат”, откровено призна Диляна по време на гостуването си в рубриката на Мариян Станков-Мон Дьо по Нова телевизия.

В продължение на 5 години Блатечки се лутал между двете си семейства,а Катерина стоически издържала на всички унижения. За решението му да се върне при Диляна надделял фактът, че Катерина отново срещнала любовта в лицето на младок от артистичните среди. „Имам мъж до себе си, не берете грижа”, лаконично коментира семейното си статукво Катерина.

Диляна изобщо не изпитвала угризения, че е разрушила бракa им. „Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Тя носи различни изпитания, понякога изглежда грешна, но щом се е родила, не може да е грешка. Така се случва в живота – мен ме нараняват, аз наранявам…В тази наша любов аз прощавам и това е едно от най-хубавите ми качества. Поне до момента не се е случвало нещо непростимо”, сподели Диляна, намеквайки, че е простила на Асен връщането му при съпругата му Катерина докато е била бременна.

Освен в живота, Попова и Блатечки са се събрали и на снимачната площадка на филма „Останалото е пепел”. Първоначално синеоката красавица била избрана за ролята на влюбената в Атанас Буров секретарка Мария. Впоследствие за пробни снимки за ролята на най-значимия политик в историята ни бил извикан и Асен.


image0 (9K)