Диляна Попова и Асен Блатечки пак чакат бебе?

След бурна страст, шеметни емоции, общо дете и тежки раздели и актьорът Асен Блатечки и моделката актриса Диляна Попова отново са се събрали, пише „Марица“ , а близки на двойката се надяват този път това да е окончателно.

Диляна би дала мило и драго да има още едно дете от Асен Блатечки, шушукат запознати и твърдят, че след като красавицата успя да прелъсти за втори път актьора, двамата вече мислят за общото си бъдеще.

От близо година нашумялата двойка е възобновила романтичните си отношения. Актьорът и моделката отново живеят заедно със сина си Борил и не са далеч от мисълта за ново попълнение.

Диляна многократно е споделяла в интервюта, че мечтае да бъде многодетна майка. Блатечки също бил съгласен да сменя памперси, така че е въпрос на време красавицата да обяви, че отново е бременна, разкрива пък в. „Галерия“.

„Бих желала да стана майка още веднъж, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата, дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст“, довери преди време младата жена.

Асен Блатечки стана татко за първи път на около 30 години, после се появи Борил. Следващата му рожба ще е трета за него. Впрочем, актьорът винаги е казвал, много обича хлапетата!


image0 (9K)