Дивна чисти лош имидж като Пилето в „Маскираният певец”

Няма никакво съмнение – Пилето в хитовото риалити „Маскираният певец” е Дивна. Психологическата травма от тежката катастрофа, която младата певица предизвика, потрошавайки приятелката си – моделката Кристин Илиева, все още била доста силна, за да излезе тя на голямата сцена. Най-големият й страх бил публиката да не я освирка заради инцидента, който причини, затова и все още отказвала участия в клубове и дискотеки.

22-годишната певица все още се страхувала от реакциите на хората. Затова, когато получила покана от Маги Халваджиян да участва в „Маскираният певец” на драго сърце се съгласила да облече костюма на Пилето. Така зрителите нямало да бъдат предубедени. Макар да е скрита зад огромната черупка и маска на Пилето, повечето зрители бързо я разкриха. „Започнах да летя още от малко пиле, а ръка ми подаде едно голямо и известно пиле. Много обичам да танцувам, а двете с Бионсе имаме общ любимец“, сподели в първите си улики пернатото. Зрителите бързо свързаха жокера за голямото и известно пиле с поп звездата Миро, благодарение на когото Дивна доби популярност. Домашният любимец на певицата пък се казва Джей Зи, също като половинката на Бионсе. Детективският панел обаче гадаеше дали това е Йоана Драгнева, Крисия, Мая Бежанска и Деси Добрева. Единствено Мария Илиева безпогрешно разпозна гласа на Дивна и предположи, че тя се крие под черупката на кльощавото пиле. „Този панел в предположенията си хем е близо, хем далече, далече…”, призна Пилето.

Заради почти детската й фигура и доста слаби крака, мнозина от зрителите се чудеше коя ли е изпълнителката. Факт е, че в продължение на 9 месеца тийн звездата бе преустановила музикалните си изяви. Дивна изчаквала Кристин да се възстанови, за да пропее отново. В най-кошмарните си мигове след катастрофата дори обмисляла варианта да сложи край на кариерата си.

След катастрофата, в която едва не уби Кристин, изпълнителката на „Ти не можеш да ме спреш” изпаднала в дълбока депресия. Първите 4 месеца били критични за нея. „До края на лятото отказвах да приема, че има живот оттук нататък. Бях отписала сама себе си, въпреки че постоянно се информирах как върви възстановяването на Криси. Чувствах, че не заслужавам да правя, каквото и да е, дори да живея. И това беше моята основна и голяма борба, която всъщност продължава и до днес, ще я има винаги”, откровена е Дивна.

След катастрофата тя живеела в пълна изолация. Голяма част от хората, които преди инцидента били около нея, след драматичната случка се отдръпнали. В редките моменти, когато излизала от вкъщи само, за да разходи кучето си, Дивна срещала укорителните погледи на съседи и случайни минувачи и това я съсипвало. Само двама от предишните й приятели останали до нея, за да я подкрепят. За да се спаси от кошмарните мисли, започнала да чете книги за духовно израстване. Посещавала и психолози, които й давали увереност, че няма как да преодолее страховете си, ако ги избягва.

Дивна уж се успокоила, но внезапно започнала да получава тежки пристъпи на паник атаки. Бояла се, че ако седне отново зад волана, спомените й ще се отключат. Докато събере смелост отново да шофира, предпочитала да пътува с автобус. Певицата започнала да се чувства по-добре психически едва, когато Кристин започнала да се възстановява. От стреса след катастрофата свалила няколко килограма от и без това крехката си фигура. И до днес се буди почти всяка вечер от кошмари.

В „Маскираният певец” Пилето даде и друга много подробна улика за себе си. То заяви, че за добро или лошо числото 12 е променило живота му. Както е известно, звездата на Дивна изгря, когато гласовитата русенка бе едва 12-годишна. Тогава Дивна участва в музикалното шоу „Пей с мен”, където Миро я избра за своя дуетна половинка. Двамата спечелиха формата и си поделиха по 250 000 лв. Датата 12 март 2018 г. пък се оказа фатална за Дивна и приятелката й Кристин. Точно на този ден младата изпълнителка бе зад волана на автомобила си, който се удари в мантинела на пътя Русе-София, край село Българене, припомня Уикенд.


image0 (9K)