Диана Найденова си говори с хладилника, с пералнята вече нищо не споделя

Диана Найденова предизвика интересни реакции в социалните мрежи със скорошен любопитен статус в личния си профил. Очевидно подвластна не само физически, но и психически, на пандемичната ситуация, в която се намираме от месеци насам, тв журналистката поднесе изненадващи думи.

„На прага сме на втора изолация, трябва спокойно да се подготвим за затварянето. Има хора, които наистина полудяват, когато са под каратина. Точно за това си говорихме преди малко с микровълновата и тостера, докато пиехме кафе – и тримата сме на това мнение, както и кафемашината, тя ми е най-добрата приятелка“, пише Найденова и продължава още закачливия си статус така:

„Вече не споделям нищо с пералнята, защото всичко го върти и превърта по няколко пъти. И на хладилника вече нищо не му казвам, чувствам го някак си много студен и умислен. Съдомиялната и тя е е една – на всяка манджа да е мерудия. Малко се отдръпнах и от сушилнята и абсорбатора всичко раздухват.

Ааа, забравих да кажа, че спрях да се опитвам да си поговоря с ютията, защото тя се разгорещява от няма нищо. А кантара го сложих с лице към стената. Ще стои така, докато не ми се извини.“

show.blitz.bg

 


image0 (9K)