Джулия Робъртс: Бих направила още страхотни неща, за да впечатля съпруга и децата си

Корицата на ноемврийския брой на великобританския Harper’s Bazaar грее с усмивката на Джулия Робъртс. В него тя разказва как съпругът й е променил живота й, споделя какво е да си капризен по отношение на ролите, които избираш и защо майчинството е по-важно за нея от правенето на филми.
Джулия, която скоро ще навърши 50 години споделя, че като млада е била „егоистична малка лигла, която тича наоколо и прави филми“.

За съпруга си, Дани Модър тя казва: „Когато си мисля какво прави живота ми- моя живот и какво има смисъл, и какво ме топли, това е той. Всичко идва от там“.
Джулия и Дани са женени от близо 15 години и са работили заедно над няколко филма, в това число „Мексиканеца“, „Тайната в техните очи“, „Обикновено сърце“.

[ad id=“225664″]

Когато не снима, Джулия си е вкъщи и се грижи за 12-годишните близнаци, Хейзъл и Фин, и за 10-годишния Хенри. „Ако днес не бях тук, щях да карам децата си към училище“, споделя Робъртс пред списанието, цитирано от dir.bg

През последните години тя се отдаде на семейството си и намали участието си във филми. Тя е доволна от това, което е постигнала в кариерата си и вече не търси роли, а чака да види какво ще се появи на хоризонта.

„Има страхотни неща, които съм направила и бих се радвала да направя още по-страхотни, разбира се, за да впечатля съпруга ми и децата ми“, допълва Робъртс.


image0 (9K)