Джулиана Гани нямало да кърми, не била жена „тип прислужница“

Джулиана Гани стана майка, но силният пол не бива да се притеснява, че заради новото си амплоа топ силиконката вече няма да създава радост за очите с прелестите си. Нищо подобно! Ефектната моделка и риалити звезда е категорична, че и занапред ще носи положителни емоции със сексапила си, дори обещава в най-кратък срок поредната си провокативна фотосесия.

Едрогърдата пловдивчанка роди сина си на 31 декември, а в първите дни на новата година. Репортер на „Уикенд” се е свързал с нея, за да я помоли да разкаже подробности за секциото и малкия си наследник. Джулиана отговаря откровено на всички зададени й въпроси, като предварително е поставила едно единствено условие – да не бъде питана как се казва рожбата й.

– Джулиана, честита ви рожба! Как се чувствате като майка? Кой от двама ви с Илиян беше по-притеснен, когато влязохте в родилния дом?

– Много благодаря! Чувствам се уникално, но не мога да опиша каквото и да било, защото всичко ми се случва като на филм все още. Аз бях много притеснена преди раждането. Страх ме беше да родя по какъвто и да е начин. Илиян беше супер подготвен, дори знаеше как ще премине всичко стъпка по стъпка и беше уговорил да присъства. Всъщност той се плашеше единствено от това дали раждането ще мине по план, а аз имах страх от неизвестното.

– Кой избра името на бебето? На кого е кръстен синът ви?

– Името избрахме заедно с Илиян, като идеята беше моя. Кръстихме сина ни на светец, защото вярваме, че ще е добър човек с чиста душа. Всъщност, откакто забременях, зачестихме посещенията в църквата. Всяка неделя се молехме семейно за нас и за детето, което носех в себе си.

– Нормално ли беше раждането? Колко продължи?

– Бебето излезе след цезарово сечение. Първо бях решила да раждам нормално, но някои обстоятелства ме отказаха. Започнах разкритие още на 30 декември и шансът да родя в 00:00 часа на Нова година не беше никак малък. Затова без да отлагаме, насрочихме секциото за 31-ви сутринта. Не исках да рискувам да попадна на случаен екип в новогодишната нощ. Смятах да раждам в Пловдив, но тъй като замразихме стволови клетки в първата акредитирана банка в Европа, трябваше да избера друго място. Оказа се, че от банката са в някаква конфронтация с пловдивската болница и затова избрах д-р Велев (шеф на САГБАЛ „Шейново”) да извърши операцията. Той е известен с нежното си секцио, а аз исках да се доверя на възможно най-добрия лекар в тази област. Много обстоятелства се навързаха и беше по-сигурно да насрочим и организираме всичко предварително. Не исках да се оставям на случайността. Раждането мина идеално. Преди 4 дни беше операцията, а вече си хвърча по задачи без затруднения. Възстанових се за отрицателно време.

– Илиян в крайна сметка присъства ли на раждането?

– Да. Аз не бях много ентусиазирана, но, както знаете, той е луд по медицината. Илиян пише книга за грижата за здравето на бременните и ефекта, който тя може да окаже върху развитието на детето. В последната глава има раздел, описващ ражданията и всичко, свързано с тях, та му задоволих желанието да присъства.

– Кърмите ли?

– Не. Колкото и да имах желание, няма как. Посъветвах се с хирурзи и те бяха категорични, че не е желателно. Тези 2 килограма гърди, които нося, ще имат нужда от още една интервенция след кърменето, а това ще ми дойде в повече. Все пак вече са ми правени 3 операции на тях.

– Кой сменя пелени и става първи, когато бебето заплаче? Вие или Илиян?

– И двамата сме много ентусиазирани. Аз съм активна сутрин и ставам рано, а Илиян пък стои буден до късно. Моя грижа е сутрешното хранене в 06:30 ч., а негова – нощното в 1:00 ч. Железен екип сме. Голям купон става (смее се).

– Кой ще ви помага за бебето занапред?

– Всички са в такава еуфория от появата на детето, че вече не знам кое остана да направим ние с Илиян (смее се). Баби, лели, приятелки и други близки постоянно искат да ни помагат, да съдействат. Надявам се, че това ще ни е от голяма полза в началото, докато се учим да бъдем родители.

– Планирате ли някаква интервенция по тялото си?

– Засега не. Мисля, че външният ми вид е перфектен, пък и мога отново да спазвам режима си отпреди бременността. Илиян ще ме вкара във върхова форма до два месеца – поне така ми е обещал. Започнах отново нашия детоксикиращ чай. След около две седмици ще засиля нещата с режима от първата книга на Илиян. Възнамерявам да бъда секси майка.

– Колко напълняхте по време на бременността?

– 7 кг качих за цялата бременност и вече съм свалила 5 от тях. До края на януари ще съм на старите си килограми. От февруари започвам отново тренировките, а дотогава ще наблягам на разходките и грижите над малкия.

– Кога да очакваме вашите първи провокативни снимки след раждането?

– О, съвсем скоро! Всички знаят, че не съм от типа жени, които се притесняват от такива снимки. Не мисля, че дамите трябва да се превръщат в домашни прислужници с проскубана коса и широка нощница само защото вече имат мъж и дете. Добре е да са секси, красиви и самостоятелни.

– Бившият ви съпруг Станимир честити ли ви бебето?

– Разбира се, че не. Не смятам, че имаме причина да комуникираме, колкото и да желая всичко добро на него и други бивши. Аз имам семейство и подобни включвания от чужди мъже биха били неуместни.

– Скоро ще вдигате ли сватба с бащата на сина ви?

– Знаете, че сме по-непредсказуеми от всички. Никой не може да предположи какво сме способни да забъркаме с Илиян (смее се).

– Бизнесът ви ще мине ли временно на заден план?

– Съвсем скоро ще стартираме голям хранителен бранд за здравословни продукти. Илиян работи над това повече от година, като качеството и резултатите ще са, меко казано, впечатляващи. Мога да споделя само, че продуктите ни ще се грижат за здравето на цялото семейство – от майката и детето до бащата. Ще има за всеки, който държи да е във форма.

– От какво ще се откажете с Илиян заради бебето?

– От нищо. Отглеждането на дете не е болка за умиране. Не обичам някой да драматизира, сякаш нашите родители са спрели да излизат пред блока, когато сме били малки. Ако си разпределяме правилно ангажиментите и си помагаме за бебето, всичко ще върви по план. Илиян ръководи всичките си фирми от вкъщи, от компютъра, и няма проблем да е с детето, докато аз съм заета.

– Планирате ли ново пътуване до екзотична дестинация?

– Ох! Нашата компания тъкмо излетя за Боракай. Не питайте дали ми се ходи и на мен тази зима… Смятаме през април най-късно да сме в Азия или Африка. Ще преценим къде, според времето и обстоятелствата.

– Очаквате ли подарък от Илиян, задето му родихте син?

– Очаквам нещо, но Илиян е толкова потаен, че не смея и да предположа как ще ме изненада… Така и не се научих какво да подозирам. Той винаги знае как да ме подведе, как да ме държи в неведение за това, което е забъркал (смее се).

 


image0 (9K)