Джуджи и Гала- бъдещи свати?

Симпатичната и вечно засмяна Деляна Маринова-Джуджи сподели, че много харесва приятелката на сина си – Мари, дъщерята на тв водещата Гала.

[ad id=“263680″]
„Връзката им е на година и половина. Мари е изключително момиче. Тя е на 20 години, но е още дете, чиста душа. Много съм щастлива, че със сина ми са гаджета и се обичат. С Гала не си говорим за сватба, тъй като децата ни са много малки още. Що се касае до внуците, съм казала на Гала, че тя ще ги гледа, защото аз съм звезда, а и имам планове да ходя в Холивуд“, казва с типичното си чувство за хумор Джуджи пред „LOVE style“.

Джуджи случайно разбрала за връзката на децата им с Гала. Те идвали да я гледат в „Като две капки вода“. По време на шоуто нейна приятелка забелязала, че двамата се закачат и нещо се случва между тях. Малко след финала на предаването те започнали да излизат сериозно.

„Мари прави лайфстайл блог в интернет и ми предложи да направя видеорубрика „Джуджи нюз“, в която ще вземам интервюта от популярни личности. Така ще покажем, че снаха и свекърва могат да работят заедно”, весело разказва Джуджи.

Източник: dir. bg


image0 (9K)