Джошуа е бесен на Кубрат Пулев заради отказването му

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа се е вбесил на решението на Кубрат Пулев да се откаже от мача им на 28 октомври заради контузия, твърди изданието Метро

Кобрата реши да не се качва на ринга в Кардиф заради разкъсан гръден мускул, а мястото му моментално бе заето от камерунеца Карлос Такам.

Британецът не е останал никак доволен, че в последния момент трябва да сменя противника си. Пред британското издание Джошуа заяви, че никоя травма не би го отказала да се бие.

[ad id=“218001″]

„Ако знаехте моите контузии по време на тренировъчните лагери… Имах треска, когато излязох на ринга срещу Доминик Брийзъл, а рамото ми беше наранено по време на лагера. На боксьорите се случва често, натоварването е голямо. Две седмици преди мача с Кличко трябваше да ходя при тайландски масажист, като там получих нова травма – крампа на гърба, защото прекалено много ме разтегна. Кълна се, че след това вървях прегърбен на две. Но продължаваме, въпреки всичките травми и контузии. Срещу Майкъл Спрот пък имах фрактура на гърба, но пак не съм се оплаквал“, разкрива Джошуа.

[ad id=“21800

„Треньорът ми Роб Маккракън изобщо не харесва това, което правя, казва ми, че трябва понякога да отменям и аз мачовете си, когато съм контузен. Но на ринга е съвсем различно, там адреналинът те поглъща. Така че не мисля, че някога бих се отказал от мач заради контузия, освен ако не е нещо смъртоносно“, добавя шампионът

Източник – bTV


image0 (9K)