Джони Джоели и Еридан ще разтърсят Стара Загора през септември

Вокалистът на Аксел Руди Пел (Axel Rudi Pell) – Джони Джоели (Johnny Gioeli) ще бъде специалната музикална изненада по време на петото издание на “Beerфестът“ 2019 в Стара Загора.

Той има издадени над 40 албума, повече от 1500 концерта по целия свят, участвал е като хедлайнер на най-престижните рок фестивали в света. Джоели ще се качи на сцената в компанията на българската рок група Еридан, за която в интервю през 2018 той заяви: “Еридан… това е перфектната рок група!”
Един от най-добрите и обичани рок гласове на нашето време Джони Джоели започва професионалната си музикална кариера, когато e едва на 11-годишна възраст. През 1998 г. легендарният немският китарист Аксел Руди Пел го кани за фронтмен на групата си и остават заедно до днес.
Джоели и Еридан ще зарадват хилядите си фенове от цялата страна на 7 септември в столицата на бирата, като се очаква петорката да се качи на сцената около 21:30 часа.


Тази година “Beerфестът” – Стара Загора ще бъде с 5 дневна програма от 4 до 8 септември, с вход свободен за всички почитатели на хубавата музика и кехлибареното пиво. Организатори са Община Стара Загора и Загорка АД.


image0 (9K)