Джиросаните от Божков акции на „Левски“ пътешестват по света

Прословутите акции на „Левски“ са били върнати в Дубай на настоящия собственик Георги Попов, е разбрал БЛИЦ. Изпращането им по куриер е станало в края на миналата седмица.

Очаква се Попов и Васил Божков да ги върнат обратно в София този път с нов получател – Наско Сираков.

Същевременно се разбра, че от „Герена“ са изпратили писмо до премиера Бойко Борисов. В него той е уведомен, че трябва писмено в срок от една седмица да се откаже от акциите, които Божков му джироса. Премиерът на България може и да не отговаря на депешата, което ще се тълкува от юридическа гледна точка като мълчаливо несъгласие от негова страна да стане притежател на акциите. Срокът изтича в четвъртък, 28 май. Паралелно с това се чака реакцията на Попов и Божков от Дубай. Всички левскари се надяват те да върнат ценните книжа, като в тях ще фигурира името на Наско Сираков.

„Акциите бяха върнати обратно в Дубай миналата седмица. Пристигането им ще отнеме няколко дни. Предполага се до средата на тази седмица те да са в Обединените арабски емирства. После се очаква връщането им. Това би трябвало да се случи най-рано в началото на следващата седмица – към 2 или 3 юни. Ако разбира се не последва нова изненада от Дубай“, са коментирали източници на БЛИЦ.


image0 (9K)