Джипът на Тити Папазов пак минава на червено. Той твърди, че друг го е карал

Автомобилът на акционера в „Левски“ Константин Папазов отново беше заснет в нарушение на пътя. Във  Фейсбук беше разпространено видео на Спаси София, в което се вижда как вчера на обяд автомобилът минава през кръстовище, въпреки че светофарът в този момент свети червено и останалите коли са спрели.

От полицията коментираха пред bTV, че са извикали Тити Папазов. Той обаче подписал декларация, че в момента на нарушението не е шофирал, негов познат бил зад волана. Въпросният мъж е потвърдил думите му. А от СДВР уточниха, че на кадрите не се вижда кой кара, така че няма как да докажат вина на баскетболния треньор.

В закона за нарушението е предвидена глоба от 100 лева и отнемане на 8 точки.

Това съвсем не е първото провинение на Папазов. Той беше засичан няколко пъти да преминава на червено, бяха заснети и снимки как е паркира на тротоар. През юни, когато бяха разпространени такива кадри, от полицията съобщиха, че за последните 3 години той има връчени 13 фиша, а тогава се отново се сдоби с акт за 100 лева за преминаване на червен светофар.

Тогава Тити Папазов определи случилото се като резил и коментира, че може „в името на морала да спре да минава на червено“.

„В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и това е управлението на автомобила. Не искам да карам като бесен, просто ми идва отвътре. Сега няма сила, която да ме накара да мина на червено. Този, който ме снима в нарушение, за да бъде мотивиран да го направи отново, а аз да бъда мотивиран да не го правя повече, ще го наградя точно с толкова, колкото е санкцията“, каза още той.

 


image0 (9K)