Джиджи Хадид: Тялото ми се е променило от болестта на Хашимото

Моделът не издържа на критиките на индустрията

[ad id=“263680″]

В поредица от туитове, публикувани в неделя следобед, Джиджи Хадид направи изявление за тези, които спекулираха и коментираха, че сега тя изглежда по-слаба, отколкото преди няколко години. Злите езици отдаваха драстичното отслабване на Хадид на употребата на наркотици.

„За тези от вас, които така решително искат да измислят защо тялото ми се е променило, може да не знаете, но, когато започнах работа на 17, тогава все още не бях диагностицирана с болестта на Хашимото. Тези от вас, които ме нарекоха „много пълна за индустрията“ сте забелязали възпаление и задържане на вода поради болестта“, пише тя в първоначалното си писмено съобщение.

[ad id=“218001″]

„През последните няколко години съм била на правилните медикаменти, за да премахна симптомите – екстремна умора, забавен метаболизъм, способността на организма да задържа топлина и т.н. Също така бях част от холистично медицинско проучване, което ми помогна да балансирам нивата на щитовидната жлеза. Въпреки, че стресът и прекомерното пътуване могат също да повлияят на тялото, не съм променяла хранителните си навици, тялото ми се справя по различен начин сега, когато здравето ми е по-добро. Може да съм „прекалено кльощава“ за вас, аз и не искам да съм толкова слаба, но се чувствам по-здрава вътрешно. Все още се уча и раста с тялото си всеки ден, както всички други“, продължи тя.

[ad id=“218548″]

Джиджи допълни, „Няма да давам обяснянения защо тялото ми изглежда по определен начин, точно както всеки с „нестандартен“ тип тяло, който не влиза във вашите стандарти за красота, не трябва. Престанете да ме поставяте в тази кутия, само защото не разбирате, че с годините тялото ми е узряло.“

„Моля, като потребители на социални медии и като хора, се научете да имате повече съпричастност към другите и имайте предвид, че никога не знаете цялата история“ – завърши тя.

elle.bg


image0 (9K)