Дженифър Анистън: „Чувствам се обожавана във всеки един аспект“

 Дженифър Анистън отново сподели колко обича съпруга си Джъстин Теру и обясни, че не е нещастна без деца.
„Защо смятам, че той е правилният човек за мен? Всичко, което знам е, че с него се чувствам напълно забелязана, чувствам се обожавана във всеки един аспект. И това извежда на преден план най-доброто в мен, защото наистина много го обичам. Той е толкова добър човек. Боли ме само като си помисля, че нещо би могло да го нарани“, каза тя в интервю за сп. „Мари Клер“, пише dir.bg.

Актрисата припомни, че трябвало да се чувства засрамена първо, че не е омъжена, после, че се е развела, заради липсата на мъж до нея, че се виждали зърната на гърдите й, че няма деца.
„Но аз съм постигнала прекалено много в кариерата и личния си живот, работила съм прекалено много, за да бъда сведена само до тъжно същество без деца“, добави Анистън.
Приоритетите й са се променили след сватбата й с Джъстин миналата година, призна тя, и това е причината внимателно да избира дали  да се откъсва от съпруга си заради снимки, ролята трябва да си струва, за да го прави.

През лятото Джен се ядоса на медиите заради публикации, че е бременна и написа гневно писмо. Тогава Дженифър заяви, че може да сме завършени личности и без партньор или дете:
„През последния месец видях как стойността на една жена се определя от семейния й статус и дали е майка. Да, може и да стана майка някой ден, и ако се случи, ще бъда първата, която ще ви каже“.


image0 (9K)