Дженифър Анистън върти любов с двама мъже едновременно

49-годишната актриса се наслаждава на свободата си. Дженифър отново е щастлива: уредила е личния си живот и избира между двама кандидати за сърцето и ласките й
[ad id=“225664″]

След развода на Дженифър Анистън и Джъстин Теру американските таблоиди не се уморяваха да подхвърлят на публиката новини от живото на новоизпечения ерген. Ту 46-годишният актьор е оплел младичката си колежка Ема Стоун, ту са го засекли на плажа с прелестни манекенки.

Откъдето и да го погледнеш, Дженифър изглеждаше пострадалата страна в създалата се ситуация – седи и се измъчва самота. За щастие обаче това няма нищо общо с истината: както съобщава Daily Mail, личният живот на Анистън кипи с пълна сила – звездата от „Приятели“ отново ходи на срещи. И не с един, а с двама мъже!

49-годишната Анистън се вижда с двама почитатели, разкриват източници от близкото й обкръжение. Засега обаче не ставало дума за сериозни отношения – актрисата се колебаела кого от ухажорите си да предпочете.

[ad id=“263680″]

И двамата кандидати за сърцето и ласките на звездата не били от актьорските среди. „Единият е важна клечка в големия бизнес. Запозна ги техен общ приятел. Неотдавна се разделил с жена си и сега упорите сваля Анистън, но името му все още се пази в тайна“, издават запознати с новите авантюри на Дженифър. Според тях с вторият поклонник на актрисата  е от творческите кръгове. Запознали се няколко месеца, когато тя започнала работа над своя най-нов проект. За какъв точно проект става дума, не се съобщава. Източникът добавя само, че на снимачната площадка Джен грее от щастие.

С бившия си Брад Пит            С бившия си Джъстин Теру

Едно е абсолютно сигурно: Дженифър няма намерение отново да се събира с бившия си мъж Брад Пит, въпреки че жълтите медии непрекъснато пускат подобни клюки. По думите на хора, близки до бившите съпрузи, след развода си преди много години те изобщо не са се виждали. И всички „новини“ в медиите от сорта на „Брад е позвънил на Джен и я помолил да му прости“, са ни повече, ни по-малко, измишльотини.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру съобщиха за раздялата си през февруари тази година. „За да избегнем всякакви по-нататъшни спекулации, решихме официално да обявим решението си да се разведем. Взехме го заедно в края на миналата година. Разделяме се като двойка, но оставаме най-добри приятели“, се казваше в съвместното изявление на Анистън и Теру, което двамата предоставиха на пресата.

[ad id=“236993″]

„Разбира се, бихме искали всичко това да остане лично, но отчитайки факта, че ще се спекулира със случилото се и ще се пускат всякакви слухове, решихме публично да обявим раздялата си. Всичко, което се говори и пише без наше знание, не отговаря на истината. Преди всичко искаме да запазим уважението и любовта, които изпитваме един към друг“, посочиха в прессъобщението си двамата бивши вече съпрузи.

От обкръжението на двойката обясняваха редките ѝ съвместни светски появи с голямата заетост на Джъстин (видите ли, той почти винаги е в командировка, много снима) и нежеланието на съпрузите да демонстрират личния си живот. Е, под сурдинка се говореше, че доста по-младият от жена си Теру напоследък е започнал да се заглежда по симпатичните младички актриси на снимачната площадка…

С Брад Пит Дженифър Анистън се разведе през 2005 година след петгодишен брачен живот – когато стана ясно, че екранната му партньорка в лентата „Мистър и мисис Смит“ Анджелина Джоли чака дете от него. От брака с Анистън Брад няма деца. Затова пък с Анджелина стана баща на цели шест.

Джъстин Теру и Дженифър Анистън започнаха да се срещат през май 2011 година, а познанството им датира от още по-рано – през 2008 г. се засичат на снимките на филма „Страст към пътешествия“. През 2013-та, след годежа с Джъстин, показвайки пръстена с огромен брилянт, Дженифър кокетно признала: „Искаме да се оженим спокойно, без бързане, когато настъпи най-благоприятният момент за това. И знаете ли, ние и така вече се чувстваме женени.“

[ad id=“218548″]

През 2015 година Дженифър и Джъстин си казаха „да“ на тиха сватба в своето имение в Бел Еър, на която бяха поканени 74 гости – което е твърде скромно за холивудските станарти. Двамата нямат деца от брака си.

Превод: ЗАРАТА


image0 (9K)