Дженифър Анистън бясна на бившия си заради романа му с Ема Стоун

По всичко личи, че сърцето на звездата от „Приятели“ не е напълно изстинало към Джъстин Теру

[ad id=“225664″]

Казват, че именно Дженифър Анистън, уморена от твърде свободните му навици, е инициирала развода им с Джъстин  Теру. А може би е смятала, че като го заплаши с раздяла, ще го накара да прекарва повече време с нея, а не да обикаля неуморно баровските партита и многобройните снимачни площадки.

Теру обаче, както личи по всичко, приема съвсем буквално идеята на жена си да се разделят и само седмица след това напуска общия им дом. И се започва: купони, красиви актриси, готови да вечерят със свободния привлекателен мъж… С една дума – здравей живот!

[ad id=“263680″]

Така, пристигайки тези дни във Франция, Джъстин е прекарал горещ уикенд с актрисата Ема Стоун, твърдят очевидци. Именно тази новина довела до умопомрачение Дженифър Анистън. Защото Стоун не е някаква си малко известна танцьорка, а холивудска дива и, ако тя стане новата избраница на Теру, това ще бъде силен удар по самолюбието на звездата от „Приятели“. Освен това Ема е едва на 29. Тоест освен, че вече е знаменитост, е и млада.

Освен, че вече е звезда, Ема е само на 29…

„Те наистина се срещат, но се опитват да скрият това от публиката. И всички знаят какво вбесява Дженифър“, казва за изданието Radar Online източник от обкръжението на звездите. Отгоре на всичко Дженифър и Ема бяха близки и Анистън не е очаквала, че приятелката й може да постъпи така с нея.

Нека припомним, че през есента на 2017-та в медиите се появи информация, че Ема се среща със сценариста на шоуто Saturday Live Night –  официално потвърждение на връзката им обаче няма и актрисата нито веднъж не се е появявала на светски събития с него.

[ad id=“236993″]

На свой ред в началото на 2018 година Теру се разведе с Дженифър Анистън, с която се срещаха от 2011-та. Двойката вдигна сватба през 2016 годино, но съпрузите живяха заедно малко повече от две години.

Превод: Зарата


image0 (9K)