Джендър анкета пита учители: Вие сте жена, мъж или друго?

„От синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ участват в съвместни проекти с ЛГБТИ, вместо да се грижат за нормалната атмосфера в училище и намаляване на административната тежест за учителите“, негодуват от ВМРО

[ad id=“263680″]

Ръководството на ПП „ВМРО – Българско национално движение“–Софийска област излезе с протестна декларация по повод анкетни листове на ЛГБТИ организации, които се предоставят за попълване на учители и директори в българските училища.

„През последните месеци ставаме свидетели на безпрецедентен натиск върху българските учители. Натискът идва от редица организации, НПО и всякакви други болни мозъци. Защо казваме болни мозъци, защото именно такива хора под една или друга форма се опитват да изкривят възпитанието на бъдещото на нашата държава – децата“, пише в декларацията си от ВМРО – София област.

Войводите са категорични, че през Възраждането именно българското школо подготви основите за изграждането на българската нация. „Именно даскалите бяха първите, които не само с огнени слова, но и с оръжие в ръка поведоха народа към освобождението от 5-вековно турско робство. Днес, 140 години след Освобождението, сме свидетели на това как редица фондации се опитват да вмъкнат във възпитанието на децата ни една лъжа, по-страшна дори от лъжата наречена комунизъм“, се казва в документа.

 

Ето как продължава протестната декларация на ВМРО – София област:

Чрез различни способи и методи се упражнява натиск върху образователното министерство, върху директори, върху учители да се попълват измислени анкети за „джендъри”, „пендъри” и всякакви други измислици. Вместо да преиздават Вазов, Ботев, Паисий те издават материали с невярна информация на наличието на нещо различно от мъжа и жената.

От синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ участват в съвместни проекти с ЛГБТИ, вместо да се грижат за нормалната атмосфера в училище и намаляване на административната тежест за учителите, за да преподават по-ефективно. До и без това угнетените учители достигат анкети с въпроси дали са мъже, жени или нещо си друго (и да се определят какво е това друго), вместо да се търси фокуса върху качествената работа в часовете. Такова „друго“ животно няма, а всеки който твърди подобно нещо трябва да се лекува.

[ad id=“218001″]

Предстоят обучения на учители по съвместния проект на синдикат „Образование“ и ЛГБТИ относно ценностите и правата на „другите“. В близко бъдеще можем да очакваме учители, заедно с класовете си, да се включат в „София прайд“ като извънкласна дейност.

Крайно време е да сложи край на този цирк, на който ставаме свидетели в последните няколко месеца. Поредният опит на т. нар. Велики сили – както преди така и днес големите държави от западна Европа, да измислят нови полове ще завърши както всички небивалици досега – с крах. Пример Югославия, шопска нация и др.

[ad id=“218548″]

Крайно време е да спре достъпът на всички фондации, организации и НПО до българските училища, да оставят на мира нашите деца, за да извършват на спокойствие основното, за което са в училищата – да учат. За да може българските учители да възпитават бъдещите поколения в патриотичен дух, за да може от българските училища да излизат академици като Любомир Милетич, професори като Александър Балан, а не болни мозъци като тези ЛГБТИ. За да може да градим здраво българското общество.

Днес, 2 февруари, празнуваме традиционния български празник Петльовден – символ на мъжката сила, а не както им се иска ЛГБТИ организации – ден на сбърканите мозъци.

 


image0 (9K)