Джаз квартетът на Ари Роланд с безплатен концерт в Стара Загора на 11 декември. Супер подарък!

На 11 декември, вторник, в Стара Загора ще гостува известният джаз квартет на Ари Роланд, който е в България с любезното съдействие на Посолството на САЩ. Концертът ще е в Кукления театър от 18 часа, вход свободен! Като знаем колко много са феновете на джаза в Стара Загора, това наистина е страхотен Коледен подарък за града ни!

Джаз квартетът на Ари Роланд е от град Ню Йорк. Тяхната музика е директно вдъхновена от великите джаз изпълнители на САЩ като Луис Армстронг, Дюк Елингтън, Чарли Паркър и Дизи Гилеспи. Музикантите се учат да свирят от живите легенди на джаза в световния град. Те изпълняват песни от златния век на джаза (от 30-те до 50-те години на 20 век), както и свои оригинални композиции. Хвалени са от джазовата преса по цял свят, където изнасят турнета и учат младите музиканти на този типично американски музикален жанр. Те свирят на контрабас, ударни и саксофони.

Ще Ви бъдем благодарни, ако помогнете да разпространим тази информация до гражданите на Вашия град и заедно да се насладим на виртуозното изпълнение на тази непреходна музика.


image0 (9K)