Деян и Радина се женят на яхта

Актрисата Радина Кърджилова и нейният любим Деян Донков вдигат сватба в близките месеци, e научил в. „Галерия“. Двамата ще превърнат прекрасния си личен момент в истинска приказка, за която отдавна мечтаели да се сбъдне.

Като водещ партньор при взимането на решения, Деян вече измислил сценария за щастливото събитие. Всичко щяло да протече в духа на романтиката, с мирис на море и автентични балкански ритми.

Радина и звездата от сериала „Под прикритие“ планирали да наемат яхта и да поканят най-близките си приятели и роднини. Списъкът още не е готов и тепърва го обмисляли детайлно. Разходите за празненството на яхта никак не са малки. Деян и половинката му ще трябва да се бръкнат по около 300-400 евро на човек.

Цената е само за церемонията и свидетелите на подписването. Поне още 3-4 хиляди ще им струва почерпката и пребиваването на плавателния съд. Ако младоженците пожелаят специално посрещане или допълнителни услуги, сумата ще скочи почти двойно. Деян обаче държал на още една екстра – лично да им свирят оркестър „Карандила“, което допълнително ще оскъпи сватбата им с няколко хиляди лева отгоре.

Музикантите от ромския духов оркестър от Сливен били готови да направят отстъпка за влюбените, тъй като се познават и вече са гостували на рожден ден на Деян, но договорките тепърва предстоят.

Сега, след като синът им Христо поотрасна, той ще има възможност да присъства на сватбата и да стане свидетел как майка му и баща му си разменят клетви за вярност.

„Ако има двойка, която да заслужава такъв символичен завършек на историята, това са Радина и Деян, защото много се обичат!“, коментират колегите им от театъра.

Връзката на двамата премина през различни перипетии. Катаклизмите бяха съпроводени с ревност, скандали и дори съмнения за физическо насилие, но явно любовта е по-силна и е успяла да потуши всякакви дрязги.

Откакто е в майчинство, Радина е напълно променена, както признава и самата тя. Далеч по-спокойна, а и наслаждаваща се на домашния уют. Ето защо в плановете им категорично влиза и второ дете, което се надяват да е съвсем скоро, за да може Христо да си има братче или сестриче с малка разлика в годините.

 

 


image0 (9K)