Деян Донков уреди любовницата си в „Откраднат живот”

Съблазнителната брюнетка получи роля на жена – жертва на изнасилване. Говори се, че лично звездата на Народния театър е ходатайствал да я вземат в актьорския състав.

Динката не участва в „Откраднат живот”, но наскоро го поканиха в друг проект на продуцента Евтим Милошев – сериал за деца, който се снима за БНТ. Актьорът бил много близък с хората на Милошев и решил да използва влиянието си, за да намери работа за младата колежка, за която се говори, че известно време е топлила леглото му, докато официалната половинка Радина Кърджилова е била заета с грижи по малкия им син Христо. Момичето е завършило актьорско майсторство само преди година. Една от малкото роли, които получило, обаче му отворила вратите към леглото на Донков.

Както „Уикенд” преди време писа, става въпрос за кратко появяване в хитовия спектакъл „Калигура”на Народния театър. Премиерата беше миналата есен, а по време на репетициите голямата звезда забелязал хубавата Елена. Известно време двамата се срещали в гримьорните, после Радина дочула клюката, че мъжът ? има нова муза, и сложила край на всичко с огромен скандал, пише „Уикенд“.

Междувременно Елена търсела работа под дърво и камък, но нещата все не й се получавали. Динката обаче като истински кавалер си предложил услугите заради доброто старо приятелство. Той обърнал внимание на Милошев, че момичето е кадърно и заслужава шанс. Малко след това дошъл ангажиментът в „Откраднат живот”. Елена се появи наскоро в сериала като жертва на изнасилване. Героинята ? помага на екранната доктор Огнянова – също изнасилена, да се справи с психичната си травма. Елена е близка не само с Деян Донков, но и с една от младите звезди на „Откраднат живот” – актрисата Ирина Митева, станала популярна с ролята на Ина Фотева. Двете са били състудентки в класа на проф. Пламен Марков.

http://BNews.bg


image0 (9K)