Детските мечти на звездите: Ники Илиев искал да стане боклукчия, Дария – балерина

Какви са искали да станат порасналите ни звезди като малки. На този въпрос отговаря „Телеграф” в днешния си брой.

Чаровната актриса Дария Симеонова завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на професор Атанас Атанасов. Специалност актьорство за драматичен театър през 2011 година, а месец по-късно е част от трупата на Театър „София”. Дебютира на телевизионния екран в ролята на Ася „Под прикритие”. Най-известната и роля е тази на тази пиар експертът Наталия Павлова в „Откраднат живот”. Като дете обаче Наталия имала други желаниа за професионално развитие.

„Исках да имам приют за бездомни животни. Всъщност исках да стана много известна балерина, да стана много богата и да направя верига от приюти за бездомни животни. Нищо от това не се случи“.

Актьорът и режисьор Ники Илиев е завършил Нов български университет в специалност кино и телевизионна режисура. Той има опит пред и зад камерата. Като с това е изпълнил една от детските си мечти.

„Като бях дете имах две мечти – едната беше да правя филми, което прави днес, другата беше да съм шофьор боклукчийска кола. Просто имах едно много готино камионче, но тази мечта някакъ бързо си отиде, разказване с усмивка той.

Художникът Павел Митков пък и имал съвсем различна представа за бъдещето си.

„Когато бях дете исках да стана културист и почти бях станал. Обаче в един момент се превърнах в художник. Баща ми се ядоса и ми изсипа една кутия протеин на главата. В следващия момент майка ми реши да вземе нещата в свои ръце. Покани един художник, който беше познат на фамилията и той ми направи първия мастеркарс клас вкъщи. Така се превърнах в художник!”.

Иван Христов и Андрей Арнаудов са най популярното телевизионно дуо у нас. Освен водещи те са и продуценти.

„Когато бях дете, най-голямата ми мечта беше да стана футболист. За съжаление тя не можа да се реализира. В душата си все още съм дете, но когато се погледна в огледалото, виждам че не съм“, споделя Иван.

Андрей пък имало няколко мечти преди категорично да реши да се занимава с телевизия.

„Като съвсем малък исках да съм пожарникар. В по-голямата част от детството ми исках да бъда диригент като баща ми. До към 12 години това бяха мечтите ми. След това винаги съм искал да правя това, което правя в момента – да се занимавам с телевизия“, откровен е Андрей.

Златното момиче Християна Тодорова тренира художествена гимнастика от 4-годишна. През 2011 година след добро представяне на световното първенство в Монпелие Франция печели квота за участие на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

„Много често сменях желанията си каква искам да бъда като порасна. После вече реших, че искам занимавам по-сериозно с художествена гимнастика. Наистина исках да накарам моите родители да се гордеят с мен”, разказва пред „Телеграф“ Тодорова.

Главен Комисар Ивайло Иванов влиза в системата на МВР в СДВР през 1999 година. От 2018 година е Главен секретар на МВР.

„Моето поколение, когато бяхме деца имахме две мечти. Едната беше да станем полицаи или милиционери… Но аз честно казано мечтаех да стана космонавт“, издава Иванов.

Красивата Петя от балет „Арабеск” винаги е мечтала да бъде балерина.

„Още от много малка, някъде от 5-годишна си представях живота ми свързан танците“, споделя тя. Днес е на мнение, че балетът й е дал една сбъдната мечта.

Христина Христова – Тита е една от най-актуалните изпълнителки на родна сцена в момента.

„Никога не съм искала да бъда нещо друго освен певица. Първият човек който ме запали по музиката, беше дядо ми, а след това и баща ми. Имаше една много приятна музикална атмосфера в нашето семейство. Винаги когато сме се събирали сме пели и очаквано музиката стана моя живот“, с усмивка признава Тита.

Футболистът Благой Георгиев също е изпълнил детска си мечта. „Не спомням да съм искал да бъда нещо друго освен футболист. Това беше голямата ми мечта и се радвам че осъществи“, казва Благо, който наскоро обяви, че ще отваря и детска школа за млади таланти.

 


image0 (9K)