Деси Банова приключи с прогнозата за времето, прави свое предаване в БНТ

Новото лице, което ще заеме мястото на Деси в Нова телевизия е Нора Шопова. Тя е модел с успешна кариера и е завършила „Право“ в УНСС. Шопова е красила кориците на много списания, включително на Vogue. Тя е носител и на приза „Жена на годината“

[ad id=“263680″]

Вероятно Банова ще води свое предаване в телевизията, съобщава „24 часа“. Концепцията за предаването ще бъде обсъждана тази седмица с генералния директор на дирекция „Информация“ на БНР Вяра Анкова.

Банова, която има връзка с президента Плевнелиев, явно е решила, че е време да поеме по нов път. Тя води прогнозата за времето от 20 години, но интересите ѝ в климатичната област не се ограничават с това. Банова често взима участие в конференции и световни форуми, свързани с климатичните промени.

Нора започва да съобщава прогнозата за времето по Нова тв от днес

Новото лице, което ще заеме мястото на Деси и красавицата Нора Шопова. Тя е модел с успешна кариера и е завършила „Право“ в УНСС.

Шопова е красила кориците на много списания, включително на модната библия Vogue. Тя е носител и на приза „Жена на годината“ в категория „Мода“.

 


image0 (9K)