Деси Банова и Росен Плевнелиев дадоха първото си интервю заедно

„Аз знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне, но всичко надмина очакванията ми. Папараци стоят пред дома ми, пред дома на майка ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата“. Това заяви синоптичката на NOVA Деси Банова в студиото на „На Кафе“ при първата й поява в телевизионно студио с Росен Плевнелиев.
„Благодарим, че сме тук. Деси е много смела, денонощно я преследваха. Ние искаме да кажем „Не искаме да парадираме с нашата известност, моля ви, разберете, ние нито искаме, нито можем да скрием нашата любов. Ние молим за спокойствие“, посочи Плевнелиев.

[ad id=“263680″]
Банова призна, че й е било трудно да се реши на това участие.
Решението да се появят на първо телевизионно интервю било на бившия държавен глава – той посъветвал Банова да отидат и да разкажат истината.
Те искат да ходят хванати за ръка навсякъде, без да се крият.
Плевнелиев посочи, че получил поздравления – много бивши президенти вече се запознали с Банова. Двамата ходили на различни форуми през последните три месеца.
Искали и бившите им половинки да разберат за тях.
Много сме щастливи и влюбени, разказват двамата.
По думите им за тях се е изписало какво ли не, но те не искат да преекспонират връзката си.

[ad id=“225664″]

„Прогнозата за времето в моя личен живот е слънчева”, коментира след осветляването на връзката му с Деси Банова Росен Плевнелиев: „Ние се радваме на една прекрасна и нова хармонична връзка”.
Плевнелиев сподели преди време, че никога не е крил, че с вече бившата му съпруга Юлияна са живели дълги години разделени.
„Самата процедура по развода приключи. Ние се разведохме по взаимно съгласие. Аз съм свободен и гледам напред”, каза още президентът.
Източник: vesti.bg


image0 (9K)