Деси Банова зарязала Плевнелиев – взела си децата и се изнесла

Президентът Плевнелиев и съпругата му са пред развод. Горещият слух за раздялата на синоптичката и някогашния държавен глава все по-упорито се върти и в политическите, и в светските среди. Това съобщава „Уикенд“.

Запознатите отблизо с битието на ВИП-семейството твърдят, че след поредица доста бурни семейни разправии, преди няколко седмици блондинката напуснала мъжа си и заедно с дъщеря си Йоана и сина им Йоан, се е изнесла в друг апартамент.

Семейството живееше в луксозна къща в „Резиденшъл парк” – красивия комплекс, построен от строителната фирма на бившия държавен глава. Напоследък обаче Десислава не се е мяркала в комплекса. Влюбеният Плевнелиев, който преди години разкри,че в предишния си живот бил ирландска пастирка, бил съкрушен от раздялата с Деси и не можел да си намери място. Бил готов на всичко, за да върне жената, която грабна сърцето му за нула време и го заведе пред олтара.

Според злите езици, в основата на раздялата на прочутото семейство е Деси, която въпреки безгрижния и обезпечен живот, напоследък била силно раздразнена от поведението на половинката си.

Доскоро глезена и обгрижвана на всяка крачка от деликатния си съпруг, в разгара на политическата криза, Плевнелиев позабравил за романтичните изненади и подаръците, с които редовно сюрпризирал половинката си и дори си позволил да е сприхав и мрачен. Вместо да си гука с красивата си съпруга сутрин на дълги кафета и вечер на свещи, Плевнелиев предпочитал да се вихри по студията на телевизиите или да води безкрайни разговори с партийни другари и бизнес партньори.

Цялата тази работа изнервила разглезената домакиня и довела до редовни разправии в семейството, които започнали още през лятото. Така покрай нервните кризи и неспирните грижи за хлапето, двамата обтегнали отношенията си.

След като г-жа Плевнелиева се уморила от неприятната обстановка у дома и липсата на развлечения и пътувания, взела решение да си тръгне от луксозния дом и дори поставила на дневен ред темата за развод.

Опареният от своенравни жени Плевнелиев се видял в чудо и сега се чудел как да заглади нещата. Двойката сключи брак през юни миналата година, а синът им Йоан се роди на 1 октомври 2018-а и наскоро стана на 2 годинки. За рождения ден на малкия Росен и Десислава били заедно, допълват източниците ни.

Въпреки раздялата, приятели на семейството са убедени, че капризната Десислава ще се върне при Плевнелиев – вече опитала от охолния живот, без да е нужно да работи и обгрижвана като принцеса, „момичето на времето“ едва ли щяло да се върне към стария си начин на живот.

Преди 2 години, още преди да свият семейно гнездо, хасковската астроложка Светлана Христакиева направи хороскоп на една от най-коментираните светски двойки у нас.

Изненадващо, Христакиева бе категорична, че тази връзка е с предизвестен край и любовната еуфория бързо ще приключи. „В тази двойка романтиката ще си отиде много бързо, за да даде път на досадата и неразбирането, ако те не осъзнаят своята отборна сила, която в такъв тандем е невероятна. Двамата са силни, когато са заедно не само като мъж и жена, а като отбор, като партньорство и приятелство”, видя още преди сватбата на Плевнелиеви звездните конфигурации ясновидката.

Според Христакиева случващото се между тях двамата от гледна точка на астрологията и нумерологията ще протича в началото красиво, като в приказка. Телецът Плевнелиев ще се опитва да дава всичко от себе си, да бъде интересен и изненадващ, връзката ще бъде едно постоянно приключение.

Водолеят Деси в тази история непрекъснато ще се чувства обект на неговата страст, но в един момент това ще я измори. Студения Сатурн и променящия Уран ще влязат в конфликт със женствената, романтична, изискваща постоянно любов Венера.

„Въпрос на време е този конфликт да се случи и тогава романтиката и приятните изненади ще бъдат лек, отдалечаващ се фон спрямо напреженията, първоначално негласни, а след това и гласни между тях двамата.

За Деси е изключително важна свободата и като всеки един Водолей тя ревниво ще се пази да не бъде окована в любовни окови така, че да не я загуби. Плевнелиев е лежерно-обсебващ и за него да запази любовта си означава да я окове в невидими, но златни пранги.

И когато това започне да се случва, конфликтите ще дойдат на дневен ред. А когато Телец и Водолей влязат в конфликт, резултатът е дълга, раздираща нервите раздяла. Плевнелиев трудно излиза извън кожата си, той е склонен да търпи много и да приема опозицията с усмивка или мили жестове и думи.

Но характерно за всички Телци е, че те могат дълго време да търпят и да потискат гнева си и в един момент да избухнат и да разрушат всичко. А при конфликт водолеят Банова ще постъпи като ледената кралица- ще обвие себе си и целият си замък в лютия скреж на дистанцията.

В тази ситуация може би само обществения интерес към тяхната двойка и медийните кампании, които са предприели ще задържат за още малко време двамата в партньорство, което, обаче, вече ще е пропукано. Затова е въпрос на време един от двамата да поиска раздяла и другия с облекчение да се съгласи на това ново приключение. Тази връзка е sicuti exitus (с предрешен край)”, категорична бе в прогнозите си Христакиева и май излезе права.

Източник: rikoshet

 


image0 (9K)