Деси Банова: Животът ми вече не е същият!

Деси Банова, която наскоро оповести промяната в личния и професионалния си живот, разказа, че животът й вече не е същият.

Тя стартира нова рубрика в сутрешния блок на Nova за успели Българи, завърнали се в родината, разказа как настоящият й партньор в живота – президентът Росен Плевнелиев, също има подобна съдба.

[ad id=“225664″]

„Той е тръгнал с една счупена лада и буквално е спал по паркингите. Неговата история е много показателна откъде тръгва и докъде стига с труда си, с амбициите и знанията си. Той не е знаел немски. Възхищавам му се как говори сега. Тормозя го да ми помага с немския“, сподели Банова.

Тя разказа, че се притеснява да говори за връзката си него, защото медиите преиначават нещата. „Смятам, че доста неща казахме. Това беше много смела постъпка за човек, който е бил на тази позиция“, разказа Банова и допълни: „Той искаше да го кажем и аз трябваше да го подкрепя. Трябваше истината да излезе от нас.“

[ad id=“236993″]

Разказа как един папарак е катастрофирал, докато я е следил. Паркирала колата си и тръгнала към него, а той тръгнал с висока скорост и ударил предницата си в бордюр.

Банова каза, че за добро или за лошо е станала много по-обсъждана от преди. Когато дъщеря й видяла, че майка й и Росен Плевнелиев са на всяка първа страница и корица на списание, малкото момиченце казало, че не иска да го снимат, тогава Банова си дала сметка, че нещата са много сериозни.


image0 (9K)