Ден за срещи с любими хора и релакс

R-Меркурий в секстил с Уран – креативно мислене, иновативни идеи, комуникация с необикновени хора

Луната е в знак Телец до 21:22ч на 1 март

Благоприятно е за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Употребете силен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Продължава 6 лунен ден до 09:53ч

Доминиращ 7 лунен ден от 09:53ч на 29 февруари до 10:20ч на 1 март

Днес може да срещнете всякакви провокации. Не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, може да се реализира. Особено опасно е да се лъже в този ден. Не бива да се псува, да се говорят неприлични думи. Добрите пожелания също могат да се сбъднат. Хубаво е да се произнасят молитви.

Този ден може да се започват дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха(гърлената) и планетата Меркурий. Гърлото и белите дробове са уязвими. Не бива да се вадят и лекуват зъби. Препоръчва се да се извършват дихателни упражнения. Ограничете пушенето. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е много полезна в този лунен период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система.

Благоприятно е четенето и изговарянето словесни позитивни формули за успех и късмет – подхранвайте себе си с полезните енергии на благосъстоянието, създавайте програми на щастие и благоденствие за себе си, близките, за вашето семейство.

Диета – Не трябва да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиене на сокове.

Сексът в този ден трябва да е нежен. Нужно е да говорите само мили и нежни думи на партньора си. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете качествата на партньора си, възхищавайте му се.

Подстрижка – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

16 слънчев ден – Този слънчев ден отрича всякакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред,  да се подрежда, да се съблюдава дисциплина и чистота. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. Най-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.


image0 (9K)