Ден на разностранни емоции, често сменяме настроенията си

Днес Луната е в Близнаци до 14:32ч на 29 юли.

Период на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Податливи сме на всякакви външни влияния. Не вземайте важни решения!

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:26ч на 28 юли до 03:10ч на 29 юли.

Това е един от опасните критични дни, през който сте предразположени повече към конфликти. Откажете се от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които общувате. Сега сте склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосвате пари на вятъра, да правите ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

 

Не трябва да изразходвате енергията си напразно. Въздържайте от активни действия, отделете време за почивка. Не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. В двадесет и шести лунен ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката ни личност.

10 слънчев ден – Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Подходящо за уединение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници. Каквото може да се отложи, отложете го. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Наспете се.


image0 (9K)