Ден, пълен с оптимизъм, растеж „нагоре и напред“

Луната е в знак Стрелец до 13:38ч на 7 септември. Период пълен с оптимизъм, растеж „напред и нагоре“. Време за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Хората са по-щедри, великодушни, решителни, философски настроени. Активността се засилва. Не вземайте нещо, което е загубено от други хора. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

Продължава 7 лунен ден до 14:55ч на 6 септември (от 13:50ч на 5 септември)

Подходящ за бързи и краткосрочни дела. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Този лунен ден е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. По-малко говорете, не изричайте проклятия. Думите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности много скоро.

Да се прекара на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия – късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.

Следва 8 лунен ден от 14:55ч на 6 септември до 15:55ч на 7 септември

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не изразходвате напразно енергията си, тъй като вероятността за това е голяма.

Вслушайте се в интуиция си. В този ден е важно умението ви бързо да решавате проблемите. Не им оставяте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. За бизнеса е ден за втори шанс. Опитайте да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да започнете нещо от начало.

В интимните отношения бъдете много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси. Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Запомнете какво сте сънували!

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Всичко днес да се довежда до край. Старайте се по-малко да разговаряте. По-малко трябва да се спи. Не хитрувайте, не мързелувайте. Недопустими са прояви на шантаж, насилие, заплахи.


image0 (9K)