Ден за съзерцание и молитва

Луната е в знак Риби – до 16:35 часа на 8 февруари.

Създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Луната прави хората емоционално нестабилни. Може да възникнат търкания в отношенията, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Благоприятно е за участие в благотворителност.

Уязвими са краката, особено ходилата и пръстите. Гледайте да обуете най-удобните си обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и по-меки обувки.

Продължава 3 лунен ден от 08:35 часа на 6 февруари до 09:03 часа на 7 февруари

Доминиращ 4 лунен ден от 09:03 часа на 7 февруари до 09:29 часа на 8 февруари

Счита се, че този лунен ден е свързан с небесата. Днес Висшите сили говорят чрез знаци. Символ на деня е Дървото на познанието. Денят на човешкото грехопадение и първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Бъдете внимателни, тъй като навсякъде дебнат изкушения и предизвикателства. Избягвайте двойствените ситуации.

Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа, защото могат да завършат зле в края на деня. Най-добре е да се прекара това време в уединение или в семеен кръг с близките. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Ако някой от близките ви потърси съвет от вас през това време, не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни е да ви обхванат пристъпи на меланхолия.

В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, свещени текстове, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Препоръчително е физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и разходки пеша.  Всяка болест, която възникне сега е указание за кармични проблеми на човека. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако на жената и е за първи път, то се препоръчва да не го прави точно сега.

Подстригване не се препоръчва.

 Сънища – Може да сънувате своите родители, което означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време.

Днес е 24 слънчев ден – Ден на тежки изпитания – най-стресиращия и напрегнат ден, изискващ големи усилия. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Трябва да се подготвите да отблъсквате атаките на тъмните сили. Нужно е да разпознавате злото във всичките му проявления и да разобличавате нечестните хора и нечистите дела. Добре е да се посети храм. Денят е посветен на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)