Ден за изплащане на всякакви дългове

Секстил между Слънцето и Юпитер – благоприятно за развитие и разширение на бизнеса.

За всякакъв вид интелектуална, издателска дейност, за стартиране на нови бизнес проекти и всичко от горе изброените действия.

8 и 9 февруари Меркурий ще бъде в секстил последователно с Марс и Уран. Благоприятно време за умствена работа, за учене. Възможни са научни открития, нови изобретения. Могат да се родят нови и оригинални идеи. Конструктивен период за разработване на бизнес стратегии.

Луната е в знак Риби до 16:35 часа на 8 февруари.

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, добре е за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации. Луната носи емоционална нестабилност. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Уязвими са краката, особено ходилата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и да сте с по-меки и удобни обувки. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.

Луната е на празен ход през целия ден до 16:35 часа. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

В 16:35 часа Луната преминава в знак Овен. Хората постепенно ще започват да стават нетърпеливи, импулсивни, появява се желание всичко да се прави веднага. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 4 лунен ден от 09:03 часа на 7 февруари до 09:29 часа на 8 февруари.

Доминиращ 5 лунен ден от 09:29 часа на 8 февруари 09:54 часа на 9 февруари.

Днес може ясно почувствате предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки обаче трябва да бъдат добре обмислени. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се приема като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да пътувате.

В този ден не трябва на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. Настроението е променливо. Придържайте се във всичко към „златната среда”. Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта. Не се препоръчва зачатие.

Подстригването привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

Сънищата са указание за това, какви изменения ви очакват в близко бъдеще. Ако плачете насън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път.

Днес е 25 слънчев ден – Ден за изплащане на всякакви дългове. Бъдете мили и състрадателни с околните. Помагайте на нуждаещите се. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Постарайте се да изпълните молби и желанията на децата. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

Автор: Ивелина Пенчева


image0 (9K)