Денят ми започна добре благодарение на бързата реакция на КАТ

В рубриката изпрати новина наш читател ни съобщава:
Уважаема редакция,
Вчера при един от проливните дъждове в Стара Загора се намирах в района на КАТ в посока Складовете. Водата стигаше почти до дръжките на вратите. Някои бяха закъсали, но прецених че с „мръсна“ газ и полусъединител може да се премине. беше вълнуващо и малко страшничко. Когато преминах си казах:  “ Да се видим кои сме шофьорите в този град!“.

Но това ми приключение не мина без последствия. Оказа се, че пороят буквално е изтръгнал предният номер на колата ми. Ха сега де. Знаех, че ме очакват неприятности- обаждане до полицията, молби, чакане да се изработи нов номер и т.н. Все процедури свързани с време, нерви и пари.

Точно в 8.30 сутринта телефонно позвъняване ми повдигна настроението. Обадиха ми се от КАТ, като ми казаха, че номерът на колата е намерен и трябва да отида до тях и да си го взема. „Добра новина!“ казах си.

Хубаво е, когато денят ти започне с добри новини. На служителите на КАТ желая лека служба, а на многобройните читатели на ЗАРАТА им пожелавам телефонните им позвънявания винаги да са с добри новини. Хубав ден и от мен!

Още по темата – тук .

[ad id=“105208″]


image0 (9K)