Денят е смятан за сатанински – символът е змия-изкусител

В 23:21 часа е пълнолунието в знак Водолей, последвано от пълно лунно затъмнение в 4-я градус на Водолей, което е в съвпад с Марс, в опозиция към Слънцето и квадратура към Уран. 

[ad id=“225664″]

Луната e в знак Козирог до 13:42 часа. Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. Период подходящ за рутинна работа и решаване на трудни въпроси. Мисленето и действията продължават да са насочени към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

[ad id=“263680″]

Луната продължава да се движи на празен курс до 13:42 часа. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

Луната преминава в знак Водолей в 13:42 часа, където ще остане до 02:29 часа на 30 юли. Започва да нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Хората вече стават по-чувствителни и нервни. Уязвими са коленете, долните стави. По-малко да се върви да стоите прави.

15 лунен ден продължава от предния ден до 20:43 часа на 27 юли.

Денят е смятан за сатанински. Не случайно, символът на този ден е змия-изкусител. Това е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Поради това е по-добре да отложите изясняването на отношенията и като цяло да ограничите контактите с хората. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия. Отрицателното влияние на този лунен ден се утежнява от факта, че съвпада с пълнолунието и затъмнението. Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мислещите способности на много хора, здравия разум и чувството за мярка. С повишена нервност е полезно да се пият успокояващи билкови отвари.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание.

Пазете се да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма. Възниква силно желание за плътски удоволствия, но той носи краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте и е възможно да се разочаровате не само от партньора, но и от любовта като цяло.

Не се препоръчва подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

16 лунен ден (започва в 20:43 часа на 27 юли до 21:20 часа на 28 юли).

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)