Денят е като огледало, което отразява вътрешния ни свят

Марс преминава в знак Дева. Луната през целия ден се движи на празен ход – от 01:35 ч до 19:34 ч. Нищо важно да не се предприема.

Луната е в знак Риби до 19:34 ч на 18 август

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, чувството за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, създава желание за самосъжаление, за отпускане и мързелуване, но днес е допустимо и нормално.

Уязвими са предимно краката, или по-скоро стъпалата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което консумира човек в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен ефект върху организма.

В 19:34 ч Луната преминава в знак Овен.

Продължава 18 лунен ден до 22:07ч на 18 август (от 21:42 ч на 17 август)

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден. Мислите трябва да се контролират, да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден, може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пие, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Препоръчително е по-малко да се спи. Сега са опасни силните аромати.

Могат да възникнат конфликти в семейните отношения. Често хората са в лошо разположение на духа в този ден. Необходимо е да се проявява максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстригването е допустимо.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 22:07 ч на 18 август до 22:31 ч на 19 август

1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, добре е да влиза въздух/вятър. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно.


image0 (9K)