Действайте целеустремено през този месец! Вижте как да се възползвате

В момента на небето пет планети се намират в знака на Козирога и това ще даде много силна, класическа и заземяваща енергия, с която ще се характеризира тази нова луна. Новолунието беше тази сутрин, на 17 януари в 04:18ч.

 Ето ги и петте основни точки, с които ще се характеризира това астрологично събитие:

[ad id=“263680″]

  1. Много силно ще се активират амбициите ни и желанието ни за позитивна социална реализация. В момента нямаме нужда да чуваме, че сме най-доброто дете, партньор, син или дъщеря, а имаме нужда да сме оценени по отношение на личните качества, които демонстрираме в социалния и професионалния ни живот.
  2. Който успее да се стегне и да бъде целеустремен и отговорен, той ще успее. Всички ще имат желанието да постигнат големи цели, но малко ще положат необходимите усилия – именно те ще изпъкнат.
  3. Енергията на новолунието ни кара да следваме правилата и отъпкания път. Сега не е моментът за революции и внезапни промени на плановете. Понякога трябва да се извърви целия път, за да се разбере какво има на края.
  4. Хармонизиране на връзката с баща ни е една от важните теми в момента. И не е важно да приемем и харесаме личността на нашия баща, а ролята му на такъв в живота ни.
  5. Ако до момента сме се чудели кога е правилният момент да реализираме енергията си навън и да се покажем, то сега този момент е вече тук. Ако се криете и се опасявате да се заявите в социален план, то ще ви даде много напрежение и конфликти в личен, затова бъдете внимателни.

[ad id=“225664″]

Като цяло януари е най-добре поставения месец от годината, що се отнася до действие и целеустременост. Би било разумно да се възползваме от тези негови предпоставки.

Астрологът Хули Леонис


image0 (9K)