„Дежа Вю“: Вермахтът влиза в Полша, за да я пази от „руската заплаха“… Годината не е 1939

В невиждано историческо „дежа-вю“ се превърна конференцията на НАТО във Варшава. Най-великият западен блок пресътвори ситуацията около началото на Втората световна война, без изобщо някой да се усети какво са направили. Вероятно никой от присъстващите не е чел историята.

[ad id=“225664″]

За да противодействат на абсолютно бутафорната „руска заплаха“, от НАТО решиха да разположат чужди войски в няколко гранични държави. Те ще са смесени батальони под нечие общо командване. На първо време се предвижда Германия да прати войски в Литва. Но поради ротационния характер на операцията, после би следвало да дойде ред да прати и в Полша. А нахлуването на Германия в Полша през 1939 г. се счита за началото на Втората Световна война. То е част от мащабния план за настъпление на Хитлер на Изток (т.е. в Русия), където той вижда единствена възможност за намиране на „жизнено пространство“ за немците. Хитлер се възприема като борец срещу „комунизма“, т.е. срещу руснаците, а навлизането в Полша е първа стъпка.

Сега отново някой някъде роди „руска заплаха“, и поради тази причина германски войски отново навлизат в Полша.

[ad id=“263680″]

Освен в Полша, натовски войски ще се пратят и в трите Прибалтийски републики. Засега на Балканите няма да се праща нищо. Очаква се пропагандата за руската заплаха да набере скорост и тук, тъй като на настоящия момент цялата истерия прилича повече на фарс. В Полша и Прибалтика обаче имат исторически комплекс от Русия и това позволява на западните сили с лекота да ги окупират, докато онези наивници си мислят, че ги пазят…

Източник: gudelnews.com


image0 (9K)