Дева – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември се налага да работите в подкрепа на свои колеги, които според вас не заслужават помощта ви. Направете го, за да си спестите бъдещи упреци. Бъдете коректни и спазвайте изискванията, наложени на работното място.

На 2 ноември се пригответе за неочаквани, но закономерни делови затруднения и в личните отношения. Финансовото ви състояние може да се влоши.

На 3 ноември, в почивния ден, неприятна новина ще промени коренно живота ви. Не е изключено обещаващо лично запознанство по време на делова среща. Не сте застраховани от разочарования.

На 4 ноември, в почивния ден, се радвате на дългоочаквани резултати от положена преди време работа. На работното място се вглъбете в задълженията си и ще се справите с всичко, което сте си поставили за цел.

На 5 ноември денят ви носи хармония в отношенията, което ви радва. На работното място е спокойно, ако сами не напрегнете обстановката. Не е изключено да спорите с ваш колега, защото отхвърляте неговите идеи. Не давайте съгласието си за рисковани инвестиции.

На 6 ноември ще достигнете до поставената цел, като концентрирате силите си само в своите задължения. Съобразете се с изискването да не сте прибързани. Добре е да не прекалявате с претенциите си към хората около вас, за да не ви се противопоставят.

На 7 ноември отложете важните си срещи, които и без това няма как да осъществите. Не се натоварвайте с непосилна работа. Ще се наложи да оцените правилно ставащото, не бъдете пристрастни. Ключът към успеха е вашата добросъвестност.

На 8 ноември сте разочаровани, че плановете ви на работното място се развиват в неочаквана посока от сутринта. Ако сте предпазливи, ще избегнете финансовите загуби и ненужните харчове.

На 9 ноември обстоятелствата ви принуждават да спорите и да отстоявате гледната си точка. Не изневерявайте на принципите си. Въпреки трудностите запазете спокойствие.

На 10 ноември, в почивния ден, ще се сдобиете с информация, свързана с хора, които са ви засегнали. На работното място не давайте знак, че знаете какви интриги са се опитали да създадат.

На 11 ноември, в почивния ден, бъдете добронамерени и не спорете с колегите си. Ако някой ви е засегнал, не се ядосвайте, а си помислете дали причината не е във ваши действия. Погрижете се за обогатяване с нови знания.

На 12 ноември сте задължени да създадете работна група и да поставите началото на новия си проект. От вас зависи да подберете правилно хората, с които ще работите добре и в разбирателство.

На 13 ноември ви очакват противоречия в отношенията, делови предложения и успешно завършване на задачите. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Денят не е благоприятен за бизнес разговори и обсъждане на нови проекти.

На 14 ноември денят е особено успешен за работещите в областта на банковото дело и финансите. Проведете полезни разговори. Партньорските ви отношения са активни. Ще се стремите към ред и практичност.

На 15 ноември не се поддавайте на погрешни представи за работата си и най-вече за възможностите си. Гледайте трезво на постиженията си и осъзнайте бързо пропуските си.

На 16 ноември до обед се чувствате прекрасно и сте заредени с желание за работа. Следобед ви изнервят неприятни новини, които ще ви развалят настроението, докато поправите грешките. Пригответе се за проблеми, свързани с промени в работата.

На 17 ноември трудностите ви ядосват от ранни зори в почивния ден. Не водете ненужни разговори, не спорете, защото няма смисъл да се натоварвате с неразбиране от страна на вашите колеги, познати, партньори. Отложете важните си делови срещи.

На 18 ноември сутринта в почивния ден не е изключено да изяснявате отношенията си на работното място. Отпадналост и напрежение, причинени от преумора, ще ви следват през цялата седмица.

На 19 ноември сте загубили доверие във ваш колега, който до този момент ви е подкрепял, но сте научили, че не е лоялен към вас. По-добре е да не сте крайни и да проверите дали това, което са ви казали, отговаря на истината.

На 20 ноември сте прибързани и допускате грешки. Не спорете с колегите си и не се карайте с никого заради собственото си недоволство.

На 21 ноември ще отправят към вас нови делови предложения, които си струва да обсъдите. Ако прецените, че не са във ваша полза, ги откажете, но не и заради нечие настояване. На работното място сте разсеяни и необщителни, а това със сигурност ще се отрази и на работата ви.

На 22 ноември денят ви е изпълнен с противоречия в отношенията. Очакват ви делови предложения и завършване на текущите задачи. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Денят не е благоприятен за бизнес разговори и обсъждане на нови проекти.

На 23 ноември стабилизирайте професионалните си позиции. Бъдете инициативни и настойчиви на работното си място. Не проваляйте изпълнението на поставените задачи. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение.

На 24 ноември, в почивния ден, ще откриете начина за подобряване на финансовото си положение. Избегнете бъдещ конфликт с ръководството заради прояви на капризи. Засилва се желанието ви да се противопоставяте на хората от деловото си обкръжение.

На 25 ноември, въпреки че денят е почивен, сте в състояние да объркате всичко, с което се захванете. Отстранете грешките си и не бъдете наивни, надявайки се, че ще случи чудо и някой ще свърши това вместо вас.

На 26 ноември ще научите за предстоящо посещение от чужбина. Налага се да промените плановете си, за да се подготвите да посрещнете ваши делови партньори… или гости. Бъдете упорити!

На 27 ноември денят позволява да се отдадете на обществен живот, но сте притеснени, без да знаете точно за какво. Може би това, което правите, не ви носи очакваното удовлетворение.

На 28 ноември при среща с ваши роднини ще възникнат проблеми във връзка с наследство или завещание. Опитайте се да подходите тактично и не си разваляйте деня. Постарайте се да не се разпилявате със странични занимания, които ви пречат.

На 29 ноември очаквайте промени, но и добри приходи. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Следобед сте разсеяни и трудно ще вземете вярното решение. Не се предоверявайте.

На 30 ноември сте склонни да оправите отношенията си с хора, които са ви засегнали, но ще се сблъскате със стена от неразбиране. По-важно е, че сте взели решението за себе си и се чувствате заредени с нови сили.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)