Дебат Борисов-Нинова все пак ще има, вижте кога

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е приел поканата на Нова телевизия и ще участва, заедно с екипа, изготвил програмата на партията, в предизборен дебат срещу БСП, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Дебатът ще се проведе на 28.02.2017 г. (вторник) от 19:30 часа. Нова телевизия е първата медия, изпратила официална покана за дебат. От пресцентъра на партията съобщиха, че ще направят такъв дебат и в конкурентната медия Би Ти Ви.

Припомняме, че по-рано днес лидерът на БСП Корнелия Нинова отново хвърли ръкавицата към Бойко Борисов и го покани на дебат. „Изненадана съм от мотива на г-н Бойко Борисов да откаже дебати с мен с аргумента, че съм жена. Първо – това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Сигурно е забравил, че неговата партия подкрепя Закон за равнопоставеност на мъжете и жените. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам  да се разберем като мъже“, коментира социалистката по повод изказване на Борисов, че с жени много-много не иска да дебатира.

След това пиарката на Борисов заяви, че Нинова отново лъже. „Във връзка с поредната лъжа на г-жа Лъжа, че Борисов отказал дебат с нея, държа да уточня, че това не е вярно и той никога не го е изричал. Има запис, който всеки може да види. Нещо повече, аз цял ден държа връзка с всички телевизии и съм в контакт с пресцентъра на БСП, за да уточним кога и под каква форма ще се проведе“, това написа във фейсбук профила си пиараката на Борисов, Севдалина Арнаудова


image0 (9K)