Две много важни астрологични явления през юни сериозно ще засегнат някои хора

През юни 2020 година едновременно ще се случат е много важни астрологични явления , които могат да засегнат някои хора много силно. През първия месец на лятото ще има не само лунно, но и слънчево затъмнение.

Много експерти смятат, че затъмненията са много опасни периоди. В същото време енергията на тези събития може да се окаже и полезна за някои хора. Все пак си струва да бъдете внимателни по време на тях и да не правите нищо необмислено.

През 2020 година се очакват шест затъмнения. Астролозите смятат, че това обяснява защо тази година ще се окаже много трудна за мнозина.

Лунно затъмнение 5 юни 2020 година

Лунното затъмнение се очаква да бъде на 5 юни. Сянката на земята частично ще покрие спътника, така че той няма да изчезна напълно от небето.

Влиянието на такова явление не може да бъде наречено особено силно и едва ли ще навреди на много хора по някакъв начин. В същото време обаче астролозите смятат, че ако Луната е само частично закрита, тогава може да се случат какви ли не неприятности на повечето хора.

По време на лунното затъмнение трябва да сте максимално внимателни и да не правите нищо, което може да доведе до проблеми. Струва си да се откажете от пътувания или покупки. Астролозите казват, че в този ден е добре да сте сами със себе си.

Слънчево затъмнение 21 юни 2020 година

На 21 юни ще има слънчево затъмнение. Според астролози тези явления имат доста силно влияние върху хората и могат да предизвикат кавги и недоразумения. В края на месеца се очаква пръстеновидно слънчево затъмнение, което е по-различно от обичайното.

Луната ще бъде на голямо разстояние от Земята и ще закрие слънцето по такъв начин, че да остане достатъчно ясен ръб. Експерти смятат, че това може да има изключително негативен ефект върху хората и при много от тях ще изникнат неочаквани проблеми.

Ще се наложи много от хората  да действат бързо и да вземат светкавични решения, които могат да се окажат фатални.


image0 (9K)