Две зодии ще получат важна новина за финансови постъпления в близкото бъдеще (Част2)

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще обсъждате неочаквани новини свързани с нечия бременност или с раждането на дете в кръга ви от приятели и роднини. Подобни събития ще са в основата и на клюки, които ще ви бъдат споделени, но с тези неща би трябвало да сте по-внимателни, защото темата ще бъде твърде чувствителна за някои хора.
През тази седмица очаквайте успехи в семейството си свързани с приключването на един ангажимент, с възникването на нова възможност за развитие или друго приятно събитие.
Щще се зарадвате на радостна новина свързана с човек от друго населено място или от чужбина.
Притесненията тази седмица вероятно ще са свързани със здравословен проблем на дете или млад човек от кръга ви роднини. Те или ще бъдат вследствие на емоционални преживявания или тепърва ще бъдат в основата на такива.
Седмицата вещае личен празник или специално събитие свързано с момче или мъж от кръга ви роднини или приятели.
В началото на седмицата ще възникнат няколко интересни събития, които ще определят развитието на ваши планове до края на този месец.
Мъжете Везни ще се сблъскат с емоционални недоразумения в любовната си връзка или в брака. Най-вероятно вие ще сте тези, които по-чувствително ще преживеят конкретни събития и така сами ще сте виновни за временно охлаждане на отношенията с партньора ви. Това може да се окаже доста сериозно изпитание за романтичните връзки.
Жените Везни ще се зарадват на една покупка лично за себе си, за която имат желание от доста време насам.

[ad id=“225664″]
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще определите важна част от бъдещето си чрез решенията и действията, които ще предприемете през тези седем дни. Сега за вас ще бъде важно да се предпазите от илюзии, от заблуда или манипулативни действия на хора, които следват единствено собствения си интерес.
Ако сте ангажирани с юридически или съдебни дела, през тази седмица може да очаквате тяхното благоприятно развитие.
Очаквани проблеми и неприятности все пак ще намерят начин да ви изненадат. Въпреки очакванията ви, че ще успеете да ги избегнете те ще намерят начин да ви създадат временен дискомфорт в дома или на работното ви място.
Седмицата вещае стресова ситуация на работното ви място свързана с инцидент, сприхав клиент или грешка по невнимание.
През седмицата вие или ваш родственик ще има здравословен проблем, който ще изиска някакъв вид терапия или болнично лечение.
Спънки или затруднения ще възникнат около финансов ангажимент свързан с дете или млад човек от семейството ви.
Мъжете Скорпион ще имат по-сериозен ангажимент свързан с имот или с вещи в дома. Сега ще обмисляте важни за вас покупки, които ще искате да бъдат с добро качество и на разумна цена.
Жените ще се зарадват на новина, която ще получат на работното си място, от приятел или чрез държавна институция.

[ad id=“263680″]
Ако си роден под знака на Стрелец очакванията ви за тази седмица ще са свързани с изпълнение на ежедневните ви семейни и професионални задачи. Събитията с тяхната важност, които ще се случват почти всеки ден ще ви изненадат и натоварят с най-различни емоции. Осъзнайте важността на тази седмица и не допускайте пилеене на времето си!
През тази седмица мнозина ще направят едно планирано или неочаквано пътуване. Седмицата вещае интересни или важни контакти с човек от друго населено място.
През тези седем дни ваш родственик или приятел ще ангажира вниманието ви със свои лични или професионални проблеми. Не игнорирайте тази личност въпреки, че натоварването няма да е особено приятно.
Като цяло това ще бъде седмица, в която следата от добрината ви ще се съхранява в специално „духовно място“ и ще ви бъде възвърната в бъдещ труден за вас момент.
През седмицата ще възникне грижа свързана със здравето на близък човек.
Любовните недоразумения и спорове ще преминат бързо, но не бива да повтаряте едни и същи грешки или да се карате за едни и същи неща.
През седмицата ще преживеете една изненада в дома си, която ще е свързана с радостно събитие на човек от собственото ви семейство или от кръга ви близки родственици. Този човек вероятно в момента не живее с вас или е в друго населено място.
Седмицата вещае влюбване, намиране на сродна душа или среща с нов интимен партньор.

[ad id=“236993″]
Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще ви зарадва една нова възможност или радостна за вас новина, която ще има връзка с мъж.
Това ще бъде седмица на комуникацията ви с хора от близо и далеч, чрез които ще научите полезни и важни за вас новини, ще създадете нови, важни за бъдещето ви развитие контакти.
Добро развитие ще имат връзките ви с чужбина или с чужденци.
Седмицата вещае разрешаването на проблем, който ви е донесъл повече напрежение или тревоги през последните седмици. Това, което ще постигнете в този план ще бъде повече от това, което сте очаквали. Сега по-важното е да видите своите грешки и пропуски в тази ситуация и да избегнете тяхното повтаряне за в бъдеще.
Тази седмица ще бъде запомнена с едно специално събиране във вашия дом или в дома на ваши приятели или роднини. То ще бъде едно от събитията през тези седем дни, което ще ви донесе приятни емоции.
Седмицата ще бъде благоприятна за романтични преживявания, за търсене на сериозен партньор и за нови контакти с хора от различни географски ширини. Много емоции ще има в живота ви именно чрез новите ви познанства през тази седмица. Разбира се, създаването на такива не трябва да бъде самоцел, защото така може да попаднете и на хора с фалшива самоличност.
През седмицата ще получите важна новина свързана с финансовите ви постъпления в близкото бъдеще. Това ще бъде благоприятно време за подписване на финансов договор или споразумение.
Жените Козирог могат да опитат късмета си в лотария или тото, но с разумна сума.
Мъжете да не планират нищо от днес за утре, защото като цяло седмицата носи изненада след изненада. Надявам се, само положителни!

[ad id=“236999″]
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще се окажете неподготвени за голяма част от събитията, които ви предстои да преживеете. Това неминуемо ще повлияе на настроението ви или ще ви причини безсъние, главоболие, по-голям апетит и др.
Тази седмица ще има особено значение за развитието на вашите планове. В един момент ще се наложи да вземете решение, което ще определи бъдещото ви развитие или начина ви на живот.
Очаквайте повече новини, телефонни разговори или имейли. Всичко това най-вероятно ще има връзка с хора от друго населено място или държава. Те ще са ваши роднини, приятели или ще имате общи делови отношения.
Ще научите за провал или разочарование в живота на близък роднина или приятел.
Тази седмица вещае специално събитие, на което ще присъствате лично или ще го следите. Разбира се, то може да се окаже важно само за вас или за много тесен кръг от хора.
През тази седмица конкретно събитие ще ви накара да обсъждате и разговаряте по въпроси свързани с брака на ваши роднини или приятели.
През тези дни ще имате финансов ангажимент свързан с по-голямо плащане или забавяне на пари, които очаквате да получите. Ще имате разговори свързани с финансови проблеми или притеснения на хора от кръга ви приятели или роднини.
Жените Водолей ще се зарадват на неочаквана малка сума пари.
Мъжете ще създадат ново приятелство с интересен човек.

[ad id=“218548″]
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица някои ваши отношения ще преминат през изпитания, които ще определят тяхното бъдеще: за хубаво или за лошо. Ваши минали преживявания до този момент, както и настоящ конфликт или напрежение в отношенията ви ще са в основата на тази необходимост. Особено чувствителни ще бъдат отношения, в които има неискреност, желание за власт, неотстъпчивост и др.
През седмицата ще отделите време да реализирате една отложена среща или разговор.
Ще отделите време за подготовка или проучване преди да тръгнете към контакти или разговори с хора, които живеят надалеч от вас.
През седмицата ще имате ангажимент с момче или с мъж от кръга ви роднини или близки приятели.
Това ще бъде една благоприятна седмица за работа с деца, за събирания или празненства свързани с тях. Ще отделите време за развитието на таланти на собствените ви деца, което ще ви донесе успех още през тази година.
Подобни ангажименти ще ви заредят с много оптимизъм и надежда.
Седмицата вещае среща или контакт с човек от друго населено място или националност, с когото ще обсъждате исторически, политически или културни събития.
През тази седмица ще отделите повече внимание на личния си бюджет или на финансовото състояние на бизнеса си (ако имате такъв).
През тази и през следващите няколко седмици ще имате сериозни разходи, затова е добре да проверите и организирате ресурсите си. Някои от вас ще търсят нови източници на доходи или ще наложите някои ограничения на разходите си.
Ще срещнете човек, когото не сте виждали от дълго време.
Жените Риби ще вложат повече енергия и време за изпълнение на дадени обещания. Мъжете ще отделят време за дългоотлагани битови ремонти или подобрения в дома.

Хороскопът за седмицата на останалите 6 зодии ще намерите ТУК

Ако искате да прочетете Вашия дневен,седмичен, годишен или любовен хороскоп, както и да Ви бъде направен личен такъв, потърсете astro.velida.net


image0 (9K)