Два месеца след началото на Фермата 2017 Иван Гинчев сподели ужасяващата драма на детството си

Бил съм груб и циничен? – пита Иван Гинчев в снощния епизод на риалити предаването Фермата 2017 по бТВ. И сам отговаря: Не, аз съм истински и натурален.

[ad id=“255238″]

Риториката на емигранта, берлинчанинът, както го наричат в шоуто, понякога е нескончаема. От самото начало той успява да изнерви не само участниците, но и зрителите пред тв екрана. Този 36-годишен мъж е в състояние да мрънка за всичко. Той постоянно е гладен, саботира изпълнението на седмичните задачи, рядко успява да стисне зъби и да не се включи в многобройните конфликти. Но в повечето случаи от него гласно се чуват истини за различни ситуации, които другите нямат смелост да кажат на глас.

За него не може да се каже, че е двуличен. Той застава винаги с името си и мнението си без притеснение.

Зад кибритливия му характер се крие детската му драма. Това стана ясно в снощния епизод, докато Гинчев разговаря с чеченката Марина, която откри и себе си в неговата история. Иван сподели какво се е случвало в семейството му, докато майка му не се е решила на развод с бащата на Иван.

[ad id=“226585″]

Повече от два месеца бяха необходими на мъжа, напуснал преди доста години България, да премине в откровение. Неведнъж той изразява мнение, че никого не харесва във Фермата. За това време той така и не намери сродна душа, но явно вчера контактът с внимателната и кротка Марина се получи.

Имах баща комарджия, който губеше по един чувал с пари, връщаше се вкъщи и пребиваше майка ми, сякаш тя му беше виновна за проиграното. Ползваше я за боксова круша. И не само това, като започнех да плача, ме хващаше за гушата, казваше ми да гледам абажура и заплашваше да ме удуши. Години наред продължаваше това, случвало се е посред лято да ходя с поло, за да не се виждат синините от пръстите му по врата ми. В 6-ти клас молех майка ми да се разведе с него и накрая аз и сестра ми си отдъхнахме, когато тя събра кураж и го направи. Затова казвам, че аз нямам баща – разказа с много емоция в гласа Иван.

Марина се просълзи вероятно и от спомена за подобните случки в нейния собствен живот.

Аз не се държа така вкъщи. Семейството ми е чудесно, съпругата ми е прекрасна, обичам ги всички. Затова се ожених на 30, защото не можех да рискувам с която и да е, търсих истинската. Да имаме две деца и после да тръгнем да се развеждаме – не и това. Моята жена може да прави всичко, не е мързелива като жените във Фермата. Вкъщи не ругая, не псувам – с тези думи Иван Гинчев разграничи образа си в риалитито с този, който е той в живота си навън.


image0 (9K)