Двама мъжкари се срещат довечера в „Завинаги“

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ съдбите на някои от героите поемат в съвсем нова посока, а други влизат в нови стълкновения.

Зрителят ще види един различен и категоричен Осман, който в твърдото си решение да напусне дома, в който вече не може да живее, заявява себе си по непоколебим начин. Лошото за него самия е, че никой, освен майка му, не предполага каква е истинската причина за заминаването му. Сюрея се опитва за последен път да го накара да остане с упрека, че не е очаквала точно от най-разбиращия в семейството човек да не приеме щастието на Есма. Всички се прощават с Осман с голяма мъка.

Годежът на Санем с Акиф се осъществява въпреки напечената ситуация и в семейство Боран, и в това на Дилара. Фарук слага пръстените на щастливата двойка.

Фикрет се скарва отново с Ипек, която показва гордостта си, че мъжът ѝ се е оперчил на фамилията, продавайки акции на Адем. Тя е усмихната и съпругът ѝ забелязва нейната радост, която намира за доста нелепа. Избухва казвайки на Ипек, че най-накрая я вижда щастлива, защото е станал достоен Боран. Взема си връхната дреха и излиза от къщата. Но влюбеният в Есра мъж го очаква още едно разочарование. Той изчаква до късно пред магазина момичето, което му заявява, че не иска да става причина за разбиването на брака му и е по-добре да не я търси повече.

Фарук отива в дома на Гарип, за да поговорят. Двамата не стигат до консенсус, тъй като по-младият иска адвокатът да се откаже от връзка с Есма, порицавайки го в наглост, че е отишъл при тях с гняв, защитавайки врага им. Гарип отсича, че няма за втори път да обърне гръб на любовта си.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

Джан изненадва Бегюм в болницата, носейки ѝ нещо вкусно. Те тръгват през фоайето, но лекарката припада.

Къймет съветва дъщеря си да внимава, тъй като Фикрет може д я изостави с лекотата, с която е застанал срещу семейството си заради Адем. Ипек си пее старата песен, че той не би погледнал друга жена освен нея, но Фикрет чува разговора им.

Сюрея се съгласява по молба на Дилара да се срещне с Джан. Какво си казват двамата и защо се налага да се видят, гледайте в епизода довечера по бТВ.


image0 (9K)