Двама мъже и половина – актьорите днес

14 години ще се навършат през септември от премиерата на един от любимите на всички ни сериал „Двама мъже и половина“. Оттогава се промениха много неща, но никога няма да забравим забавните, комични моменти и специфичния хумор в сериала.charli_i_novata mu priatelka

През 2015 г. обявиха, че Чарли Шийн, главното действащо лице в сериала, е ХИВ позитивен. Чарли Шийн може и да не е вече сред най-добре платените актьори на екрана и да е ХИВ-позитивен, но това не означава, че е загубил чара си. 51-годишният актьор си има ново гадже в лицето на 26-годишния модел Джулия Стамблър, която преди време е била наета за бавачка на 8-годишните му близнаци от бившата му съпруга Брук Мюлер.

Джон Крайър е американски актьор, сценарист и продуцент – екранният брат на Чарли – Алън. Днес той е на 52 години. Актьорът е загубил косата си и е пуснал брада. Въпреки че в сериала  „Двама мъже и половина“ Алън няма късмет в любовта и е непохватен с жените, в реалния живот  той е щастливо женен за журналистката Лисон, с която имат дъщеря Дейзи. От края на „Двама мъже и половина“ той не е имал голяма роля, но съвсем скоро стана ясно, че ще вземе участие в нова комедийна поредица по телевизия ABC, която ще носи името “Losing It“.Jonathan

Актьорът Джон Крайър благодари на Чък Лори, че уволнил Чарли , тъй като по този начин продуцентът спасил живота на скандалната звезда.

Чарли бе уволнен от продукцията, след като пренаситеният му с алкохол, наркотици, купони и порно звезди живот започна да се отразява както на представянето му пред камерата, така и на отношението му към околните. По тази причина в интервю Крайър благодари на създателите на шоуто Чък и Лий Аронсон, че спасили живота приятеля му.

„Длъжен съм да благодаря на всичките мои колеги, с които съм работил през последните осем години. Благодаря и на Чарли Шийн, който ми даде толкова много в професионален план. Наслаждавах се на всяка секунда с него“, сподели Джон в речта си, след като получи собствена звезда на Холивудската алея на славата.

„Най-вече обаче трябва да благодаря на Чък Лори и Лий Аронсон, които като видяха, че Чарли се нуждае от помощ, направиха всичко възможно, за да помогнат на приятеля си. Когато трябваше да се вземе окончателно решение, което всъщност никой не искаше да прави, те направиха необходимото, за да спасят приятеля ми“, завърши Крайър.

Ангъс Джоунс или малкия племенник на Чарли – Джейк вече е пораснало момче. Angus Turner JonesТой е на 22 години и както сами ще се уверите доста се е променил – днес той е младеж с дълга брада и коса. Днес брадясалият и с дълга коса Джоунс, който живее в Колорадо и посещава Университета в Болдър, изцяло се е отдал на Християнството и посещава черкви из цялата страна, където говори за Господ и религията. „Трудно ми беше да участвам в сериала, да бъда част от нещо, което омаловажава теми в нашия свят, които са сериозен проблем за много хора“, споделя Джоунс за телевизия KHOU. „Аз бях платен двуличник, защото не харесвах това, но го правех“, добавя той.

През 2012 г. той написа следното съобщение в религиозен сайт „Ако гледате „Двама мъже и половина“, моля спрете. Аз съм част от сериала, но не бих искал да бъда. Моля ви, спорете да го гледате. Моля ви, спрете да си пълните главите с грехове“.

Източник:woman.bg


image0 (9K)